Suni Dölleme ?

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
merhabalar, suni dölleme yöntemiyle ilgili bi sorum olacak. Suni döllemeyi yaptıktan sonra %100 yumurtlama oluyor mu? Yoksa suni döllemeyi dişide yumurta varsa mı yapıyoruz? yani yumurtaları döllemek için mi?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
yüzde yüz kimse evet diyemez ama büyük çoğunlukla oluyor... youtube videolar var dilerseniz bir göz atınız
Ozan İZGİ' Alıntı:
merhabalar, suni dölleme yöntemiyle ilgili bi sorum olacak. Suni döllemeyi yaptıktan sonra %100 yumurtlama oluyor mu? Yoksa suni döllemeyi dişide yumurta varsa mı yapıyoruz? yani yumurtaları döllemek için mi?

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
videolara göz attım fakat farklı duyumlarda aldım, dişide yumurta olacak ki bu işlemi yapacaksın diyolar. Amaç yumurtaların boş çıkmaması için diyolar. Ozaman bu hafta ilk iş bunu denemek olacak. Cevabınız için teşekkür ederim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
örneklerini gördüm bizzat kardeşim sorun yok yalnız bilinçi bir üreticiden destek alın zira dişi kuşa zarar verirsiniz sonuçu  ölümle olabilir......... eger bilmiyorsanı ki durum  onu gçsteriyor  sakın denemeyin önce işin ehline gidin bir  bakın izleyin canlı canlı öğrenin sonra uygulayın aslına bakarsanız ben suni döllemeye taraf değilim....
Ozan İZGİ' Alıntı:
videolara göz attım fakat farklı duyumlarda aldım, dişide yumurta olacak ki bu işlemi yapacaksın diyolar. Amaç yumurtaların boş çıkmaması için diyolar. Ozaman bu hafta ilk iş bunu denemek olacak. Cevabınız için teşekkür ederim

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
videoları çok izledim, yapacağımdan eminim onda sorun yok. bende çok taraftar değilim aslına bakarsanız. Sonuçta dişi kuş hazır hissetse zaten çiftleşir. Bu durumda yumurtaları kırma veya yavruları öldürme sorunları yaşanabilir gibi geliyor