merhabalar, suni dölleme yöntemiyle ilgili bi sorum olacak. Suni döllemeyi yaptıktan sonra %100 yumurtlama oluyor mu? Yoksa suni döllemeyi dişide yumurta varsa mı yapıyoruz? yani yumurtaları döllemek için mi?
yüzde yüz kimse evet diyemez ama büyük çoğunlukla oluyor... youtube videolar var dilerseniz bir göz atınız
Ozan İZGİ' Alıntı:
merhabalar, suni dölleme yöntemiyle ilgili bi sorum olacak. Suni döllemeyi yaptıktan sonra %100 yumurtlama oluyor mu? Yoksa suni döllemeyi dişide yumurta varsa mı yapıyoruz? yani yumurtaları döllemek için mi?
videolara göz attım fakat farklı duyumlarda aldım, dişide yumurta olacak ki bu işlemi yapacaksın diyolar. Amaç yumurtaların boş çıkmaması için diyolar. Ozaman bu hafta ilk iş bunu denemek olacak. Cevabınız için teşekkür ederim
örneklerini gördüm bizzat kardeşim sorun yok yalnız bilinçi bir üreticiden destek alın zira dişi kuşa zarar verirsiniz sonuçu ölümle olabilir......... eger bilmiyorsanı ki durum onu gçsteriyor sakın denemeyin önce işin ehline gidin bir bakın izleyin canlı canlı öğrenin sonra uygulayın aslına bakarsanız ben suni döllemeye taraf değilim....
Ozan İZGİ' Alıntı:
videolara göz attım fakat farklı duyumlarda aldım, dişide yumurta olacak ki bu işlemi yapacaksın diyolar. Amaç yumurtaların boş çıkmaması için diyolar. Ozaman bu hafta ilk iş bunu denemek olacak. Cevabınız için teşekkür ederim
videoları çok izledim, yapacağımdan eminim onda sorun yok. bende çok taraftar değilim aslına bakarsanız. Sonuçta dişi kuş hazır hissetse zaten çiftleşir. Bu durumda yumurtaları kırma veya yavruları öldürme sorunları yaşanabilir gibi geliyor