Sürekli uyuma ?

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Merhaba arkadaşlar 1 erkek kuşum vardı 4 aydır benle olan gayet sağlıklı eş alıyım dedim aldık eli ayağı düzgün 1 dişi iyilerdi anlaşıyorlardı 1 hafta geçmeden dişi rahatsızlandı sonra peşine erkekde onun gıbı oldu zayıfladılar baya sürekli uyku halindeler 2 haftadır boyleler yem yiyorlar sonra uyku yem yiyorlar sonra uyku hep böyleler bazen kusmada oluyo anlamadım önerebilceğiniz 1 ilaç varmı yada ne yapmalıyım tesekkurler.

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Kuşlarınız ciddi bir problem yaşıyor. Hastalanmışlar. Tecrübeli arkadaşlar size yardımcı olucaklardır.
Ön müdahaleyi yapıp bir hekime göstermenizi öneririm. Veteriner hekimi arayıp sorunu aktarabilirsinizde. Gitmenize gerek kalmayabilir. Ona göre ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
sağlıklı görünen kuşlar hastalıklı olabiliyor.  bu yüzden yeni alınan kuş 1 hafta müşahede altında tutulur sirkeli vitaminli su verilir ayaklarına mantar ilacı sürülür.

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
İsa YILMAZ.' Alıntı:
sağlıklı görünen kuşlar hastalıklı olabiliyor.  bu yüzden yeni alınan kuş 1 hafta müşahede altında tutulur sirkeli vitaminli su verilir ayaklarına mantar ilacı sürülür.
öyle yaparım artık bidaha bunlardan hayır çıkmıcak gıbı cok kotulemısler bu sabah

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sirkeli su kuşlara yarardan çok zararlıdır. (Araştırmalardan gördüğüm bir bilgi. Ben de sirkeli suyu öğrenmeden önce veriyordum. Sonra belgelerle birlikte burada zararlı olduğu paylaşılınca bıraktım.)

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Sirkeli su kuşlara yarardan çok zararlıdır. (Araştırmalardan gördüğüm bir bilgi. Ben de sirkeli suyu öğrenmeden önce veriyordum. Sonra belgelerle birlikte burada zararlı olduğu paylaşılınca bıraktım.)
Ne gibi bir zararı söz konusu ?

Üzüm sirkesini dezenfektan olarak kullanıyorum ben kuşlara verilmeyeceğini biliyorum ama Elma sirkesinide iç parazitler için veriyordum yanlış mı yaptık şimdi  :(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Evet abi ancak dezanfetke için sorun olacağını düşünmüyorum.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
tarım ilacı satan yerden baytril adlı ilacı alın 5 gün süre ile ağızlarına 2 şer damla damlatın sonraki 5 gün ise suluklarına vitamin koyun

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
tarım ilacı satan yerden baytril adlı ilacı alın 5 gün süre ile ağızlarına 2 şer damla damlatın sonraki 5 gün ise suluklarına vitamin koyun
yarın ulustan alıp denicem saolun.