Sürpriz rainbow

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Yorum yapan herkese teşekkür ederim sitede rainbow üretiminde kendini geliştirmiş abilerimizden has yorumlar almak grur verici ben arada bir kuşlarımdan böyle sürprizler alıyorum bu sefer  sanki tam değilse bile biraz daha rainbowa yaklaştım gibi birkaç kuşak öncesi tahmin ve takiple bukadarcık oldu bakalım önümüzdeki maçlara ne olacak :) odaklanmak istiyorum madem üretici olabilme kabiliyetini kaç senedir becerebildik bunuda beceririz  squint bence sitedeki hobiciler birbirlerine destek olmalı diye düşünüyorum butür özellikli kuşları satıştan önce değerlendirmeli neslini sürdürmeli birbirlerimizle çalışmalarda destek olmalı gerekirse kan değişikliği olmalı diye düşünüyorum sitede rainbowa odaklanmış hobiciler resim paylaştıkça o güzellikleri görünce ben onların adına grurlanıyorum ama fazla zaman geçmedende satılmasından dolayı üzülüyorum bence hobici dediğin özel kuşu yetiştirir özeli bulduğunda çok gerekmedikçe satmamalı diyorum  çünkü bize sağlam ve ne yaptığını bilen üreticiler gerekli yoksa üremek zaten kuşların doğasında var bizler en güzel eşleşmeyi yapmada destekçiyiz

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cihan ustam eski bir konu ama, senin yeni rainbow kuşlarının paylaşımını gördükten sonra bu konuyu da hatırladım. Bu konuyu bulmak için profilinden eski  paylaşımlarını incelemek zorunda kaldım  :)

Şimdi rainbowdan ziyade benim daha çok merak ettiğim 3ncü fotoğraftaki rainbowun yanında duran parçalı antrasit. Elinde beyaz-antrasit parçalı kuşlar varsa ve satılıksa hepsini almak isterim  :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Cihan ustam eski bir konu ama, senin yeni rainbow kuşlarının paylaşımını gördükten sonra bu konuyu da hatırladım. Bu konuyu bulmak için profilinden eski  paylaşımlarını incelemek zorunda kaldım  :)

Şimdi rainbowdan ziyade benim daha çok merak ettiğim 3ncü fotoğraftaki rainbowun yanında duran parçalı antrasit. Elinde beyaz-antrasit parçalı kuşlar varsa ve satılıksa hepsini almak isterim  :)
Bende arada cıkıyor.. Ben gelene kadar cıkarsa getiririm  ;)

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:

Günay abi teşekkür ederim kusruma bakma anca cevap yazıyordum neyseki bu aralar Behsat bey benim konularda ben cevap verene kadar araya giriyor abi onda varmış abi benim daha var yok bilgisi konusu yapmıyayım ayıp olmasın

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Günay abi teşekkür ederim kusruma bakma anca cevap yazıyordum neyseki bu aralar Behsat bey benim konularda ben cevap verene kadar araya giriyor abi onda varmış abi benim daha var yok bilgisi konusu yapmıyayım ayıp olmasın
ayıp olmaz cihan kardesim.. sende verirsin günay ustaya bendede cıkarsa bende giderken götürürüm..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Günay abinin dediği kuşa baktımda çok güzel gerçekten rengi süper.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
cihan bu işi severek yapan ve gerçektende hakkını veren bir arkadaşımızsın Allah yolunuda bahtınıda açık etsin kardeşim