habiltanta
Uzman Üyemiz
MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKINSIN.
Bende arada cıkıyor.. Ben gelene kadar cıkarsa getiririmGünay DÖNMEZ' Alıntı:Cihan ustam eski bir konu ama, senin yeni rainbow kuşlarının paylaşımını gördükten sonra bu konuyu da hatırladım. Bu konuyu bulmak için profilinden eski paylaşımlarını incelemek zorunda kaldım
Şimdi rainbowdan ziyade benim daha çok merak ettiğim 3ncü fotoğraftaki rainbowun yanında duran parçalı antrasit. Elinde beyaz-antrasit parçalı kuşlar varsa ve satılıksa hepsini almak isterim![]()
Günay abi teşekkür ederim kusruma bakma anca cevap yazıyordum neyseki bu aralar Behsat bey benim konularda ben cevap verene kadar araya giriyor abi onda varmış abi benim daha var yok bilgisi konusu yapmıyayım ayıp olmasınGünay DÖNMEZ' Alıntı:Cihan ustam eski bir konu ama, senin yeni rainbow kuşlarının paylaşımını gördükten sonra bu konuyu da hatırladım. Bu konuyu bulmak için profilinden eski paylaşımlarını incelemek zorunda kaldım
Şimdi rainbowdan ziyade benim daha çok merak ettiğim 3ncü fotoğraftaki rainbowun yanında duran parçalı antrasit. Elinde beyaz-antrasit parçalı kuşlar varsa ve satılıksa hepsini almak isterim![]()
ayıp olmaz cihan kardesim.. sende verirsin günay ustaya bendede cıkarsa bende giderken götürürüm..Cihan AYTAN' Alıntı:Günay abi teşekkür ederim kusruma bakma anca cevap yazıyordum neyseki bu aralar Behsat bey benim konularda ben cevap verene kadar araya giriyor abi onda varmış abi benim daha var yok bilgisi konusu yapmıyayım ayıp olmasın
bu aralar insanlar bir garip kafam karışıyorBehsat TİĞİZ' Alıntı:ayıp olmaz cihan kardesim.. sende verirsin günay ustaya bendede cıkarsa bende giderken götürürüm..
Cihan AYTAN' Alıntı:bu aralar insanlar bir garip kafam karışıyor
Mehtap YILMAZ' Alıntı:Günay abinin dediği kuşa baktımda çok güzel gerçekten rengi süper.
Canın saolsun cihan kardesim..Cihan AYTAN' Alıntı:bu aralar insanlar bir garip kafam karışıyor
kusura bakma abi yanlış anladım gerçekten
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:cihan bu işi severek yapan ve gerçektende hakkını veren bir arkadaşımızsın Allah yolunuda bahtınıda açık etsin kardeşim