doğrusu bu..mustafa karaeli' Alıntı:Galatasaray.Ama asla fanatik değilim.Kaybettiğimizde rakibimizin elini sıkmasını bilirim.
VAY BEE DEMEK MUSTAFA VE YAVUZ ABİ DE BENİM GİBİ ASILSIZ Bİ GALATASARAY TARAFTARI SİZİ BUNDAN DOLAYITEBRİK EDİYORUM ABİLERİMMyavuz alptekin' Alıntı:cehennem buz tutana kadar GALATASARAY.
Yavuz abi buda bir şeymi ? bende ne laflar var istersen sana özel mesaj atıyım ?yavuz alptekin' Alıntı:evil_idea evil_idea evil_idea
vayyy bee neymişsin sen abi evil_idea evil_idea evil_ideayavuz alptekin' Alıntı:Bu gece bekleme beni gelemem yar,senden daha çok sevdiğim bir aşkım var,sana yalan söyledim seni aldattım,hayatımın tek anlamı GALATASARAY.
icon_wall bu işaret neden ? bu sene kötü diyemi ?eğer öyleyse tutmayın daha iyi çünkü asıl cimbomlu iyi günde değil kötü günde ortaya çıkar..taner arslan' Alıntı:Galatasaray icon_wall
Engin DUMAN' Alıntı:
Engin DUMAN' Alıntı:oooooooooooooooooo
aslanlar sahada
türübünler ayakta
doksan dakika
bu taraftar arkanda
sarı kırmızıyla
hiç bitmez bu sevdaa
çıldırın..çıldırın..çıldırın..cimbom için çıldırınnn
taner arslan' Alıntı:Galatasaray icon_wall
Engin DUMAN' Alıntı:istesende senden vazgeçememki***cimbomsuz bir günüm hiç geçmediki***sarı kırmızı bir aşk işte benimki ...
Engin DUMAN' Alıntı:"ÖMRÜMÜZÜN YETTİĞİ YERE KADAR GALATASARAY"
yavuz alptekin' Alıntı:cehennem buz tutana kadar GALATASARAY.
Engin DUMAN' Alıntı:ben GALATASARAY
mustafa karaeli' Alıntı:Galatasaray.Ama asla fanatik değilim.Kaybettiğimizde rakibimizin elini sıkmasını bilirim.
yavuz alptekin' Alıntı:Bu gece bekleme beni gelemem yar,senden daha çok sevdiğim bir aşkım var,sana yalan söyledim seni aldattım,hayatımın tek anlamı GALATASARAY.