darılmaya gerek yok konu Şahin abi ve benim tetlı tartışmamla konu son buldu..enginersin' Alıntı:AAAAAAAAAA BAKIN ŞİMDİ DARILIYORUM BENSİZMİ BU KONU AÇILIR FANATİK LİK DEDİMİ HERZAMAN VARIM alkisd alkisd alkisd alkisd
darılmaya gerek yok konu Şahin abi ve benim tetlı tartışmamla konu son buldu..enginersin' Alıntı:AAAAAAAAAA BAKIN ŞİMDİ DARILIYORUM BENSİZMİ BU KONU AÇILIR FANATİK LİK DEDİMİ HERZAMAN VARIM alkisd alkisd alkisd alkisd
Engin bey hedef %99 ;D ;D ;DEngin DUMAN' Alıntı:Engin (adaş) bi Gs li olmana sevindim şu an son durum :
bu konuya katılanların %90 ı Gs li
MEHMET KIDIR' Alıntı:Bırakın bu işleri, tuttuğunuz şey bir isimden ibaret. Sizi bu ismi tutmaya zorluyorlar gelmeyin bu pis oyuna. Bir tanjuyu düşünün, baş tacı ettiniz yıllarca, jubilesini nerde yaptı yada 5 sene önce tuttuğunuz takımdan ne kaldı. Futbolcular mı kaldı, saha mı kaldı, yöneticinmi kaldı neyin mücadelesi bu. Neyini tutuyorsun. Bunların hepsi bir oyun. Ama hayat oyun değil. Dinimiz boş işlerle uğraşmayı yasak kılıyor.
doğru söze ne gerek
Benim dahada geliniyoooorrrrrr....EfdaL ÇİNKILIÇ' Alıntı:(Kuş besLemek boş iş konusunda üstüme çok geLindi zamanında)
SöyLeyenLere çok kızıyorum waLLa neeeeHakan_21' Alıntı:Benim dahada geliniyoooorrrrrr....
+1yavuz alptekin' Alıntı:cehennem buz tutana kadar GALATASARAY.
Aynen katılıyorum..MEHMET KIDIR' Alıntı:Bırakın bu işleri, tuttuğunuz şey bir isimden ibaret. Sizi bu ismi tutmaya zorluyorlar gelmeyin bu pis oyuna. Bir tanjuyu düşünün, baş tacı ettiniz yıllarca, jubilesini nerde yaptı yada 5 sene önce tuttuğunuz takımdan ne kaldı. Futbolcular mı kaldı, saha mı kaldı, yöneticinmi kaldı neyin mücadelesi bu. Neyini tutuyorsun. Bunların hepsi bir oyun. Ama hayat oyun değil. Dinimiz boş işlerle uğraşmayı yasak kılıyor.