takım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
enginersin' Alıntı:
AAAAAAAAAA BAKIN ŞİMDİ DARILIYORUM BENSİZMİ BU KONU AÇILIR FANATİK LİK DEDİMİ HERZAMAN VARIM  alkisd  alkisd  alkisd  alkisd
darılmaya gerek yok konu Şahin abi ve benim tetlı tartışmamla konu son buldu..

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Engin (adaş :) ) bi Gs li olmana sevindim şu an son durum :
bu konuya katılanların %90 ı Gs li

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bırakın bu işleri, tuttuğunuz şey bir isimden ibaret. Sizi bu ismi tutmaya zorluyorlar gelmeyin bu pis oyuna. Bir tanjuyu düşünün, baş tacı ettiniz yıllarca, jubilesini nerde yaptı yada 5 sene önce tuttuğunuz takımdan ne kaldı. Futbolcular mı kaldı, saha mı kaldı, yöneticinmi kaldı neyin mücadelesi bu. Neyini tutuyorsun. Bunların hepsi bir oyun. Ama hayat oyun değil. Dinimiz boş işlerle uğraşmayı yasak kılıyor.

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Mehmet abi sonuna kadar katıLıyorum..
Birde Muhabbet kuşu besLemek boş iş diyenLer var,OnLar takım tuttuĞunun farkında değiLLer sanırım..  :D
(Kuş besLemek boş iş konusunda üstüme çok geLindi zamanında :()

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
^^Dinimiz boş işlerle uğraşmayı yasak kılıyor^^  bu lafın ustune  heralde başka laf yoktur .

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Bırakın bu işleri, tuttuğunuz şey bir isimden ibaret. Sizi bu ismi tutmaya zorluyorlar gelmeyin bu pis oyuna. Bir tanjuyu düşünün, baş tacı ettiniz yıllarca, jubilesini nerde yaptı yada 5 sene önce tuttuğunuz takımdan ne kaldı. Futbolcular mı kaldı, saha mı kaldı, yöneticinmi kaldı neyin mücadelesi bu. Neyini tutuyorsun. Bunların hepsi bir oyun. Ama hayat oyun değil. Dinimiz boş işlerle uğraşmayı yasak kılıyor.
  doğru söze ne gerek

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
Adam gibi adamin yönettigi takimi tutuyorum;) sonuna kadar BURSASPOR....;)

Yemyesil inciler... laylaylayalyl...:D

küfüre hayir:D

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
MEHMET KIDIR' Alıntı:
    Aynen katılıyorum..
    Fatih TERİM in yıllık geliriyle kendi yıllık gelirinizi kıyaslayabilirdiniz. Futbol onların işi; bize kuşlarımız ve dostlarımızdan gayrısının faydası yok..
    Dil insanları ayırır/böler..
    İdeolojiler insanları böler..
    Tutulmuş Futbol akımları insanları böler.. 

MuhabbetKuşları insanları birleştirir..

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
Yılmaz abi süpersin helal olsun sana katılyorum MUHABBETE devam.

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Arkadaşlar futbol, siyaset,din ve mezhep konuları ortamı gerecek konulardır.
Yazılanlar birinin zoruna gider kalkıp küfreder bu tarz konulara hiç gerek yok. Ufak tefek tartışmaların kimseye zararı olmaz hatta eğlenceli gelebilir ama herkes bu espiriyi anlayamaz. Bu sebepten ötürü konuyu kilitliyorum olası bir tartışmanın önüne geçmek için.

Söylemesem içimde kalacak

EN BÜYÜK FENERBAHÇE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...