talaş

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kullanılırda
yokmu çevrende marangoz v.s.
bi poşet alsan 6 ay gider, üstelik para felanda gerekmez:)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
var mert beyde bize yok diyorlar insafsızlar  :)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
normalde çöpe atarlar ama biz sorunca kıymetli olur :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kardeş en sağlıklısı linkte baktığın hamster talaşlarıdır.Kolay kolay bit yapmazlar.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
normalde çöpe atarlar ama biz sorunca kıymetli olur :)
Malatya yi seviyorum ya 1 tane şerefsiz varsa iki tane adam gibi adam kesin bulursun

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ben talaşı ve kurutulmuş okaliptus yaprağını robotta çekip dahada inceltip seriyorum yuvalıklara ne bit ne pire...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
..kereste tomruk varda üstad  işlenenden çok işleyen kereste  olunca bulamıyorsun.......parayla adama papağan için folluk yaptıracam  olmaz ugrasamam vaktim yok der...talaş isteyincede  şu kadar der :)  yeni nesil esnafcılık boyle üstadlar..o yüzden hiç ugrasmam veririm siparişimi  2 günde  istanbulda..
Cengiz BASUT' Alıntı:
Çevrenizde mutlaka vardır kereste tomruk işleyenler onlarda hızar talaşı satarlar %100 çam ve çuvalı 3-5 tl

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
3-4 yıl önce ilk kuş üretmeye başladığımda hazır marka talaşlar alıyordum ve her daim bit eksiğimiz olmazdı. Hazır satılan marka talaşlara arkadaşlar bit-pire yapmaz diyor ama aslında bitin kralını yapıyorlar bilginiz olsun. En iyisi bir marangoza gidin ve talaşı kendiniz yaptırın. Ben 10 lira veriyorum 1 harhar (büyük pamuk çuvalı) talaş yaptırıyorum, en az 2 yıl yetiyor. Mert'in de dediği gibi biraz da okaliptus yaprağı karıştırıp kullanırsanız hiç bit-pire sıkıntınız olmaz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
3-4 yıl önce ilk kuş üretmeye başladığımda hazır marka talaşlar alıyordum ve her daim bit eksiğimiz olmazdı. Hazır satılan marka talaşlara arkadaşlar bit-pire yapmaz diyor ama aslında bitin kralını yapıyorlar bilginiz olsun. En iyisi bir marangoza gidin ve talaşı kendiniz yaptırın. Ben 10 lira veriyorum 1 harhar (büyük pamuk çuvalı) talaş yaptırıyorum, en az 2 yıl yetiyor. Mert'in de dediği gibi biraz da okaliptus yaprağı karıştırıp kullanırsanız hiç bit-pire sıkıntınız olmaz.