TAMAMEN KENDİ TASARIMIM AHŞAP KAFES

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Uzun süre uğraşlarım sonucu tamamen kendi tasarımım ve her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ispinoz kafesim

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Gayet güzel olmuş hayirli olsun ellerinize saglik bol uretimler ihş

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Hasan usta tebrikler 10 numara olmuş MAŞALLAH abi aceba malzemeleri. Nerden temin ediyorsunuz bizde yapabilirmiyiz . Boş zamanlarımda uğraşmak isterim yardımcı olursan cok seviniriz tskler 

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Çok güzel olmuş Maşallah uğraşmıssınız belli.Kuş sevgisi neler yaptırmıyorki.

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
maşallah emeginize saglık ne güzel olmuş. eski filmlerde var ya hep böyle tahta kafesler nostalji olmuş  ;) bence siz saka besleyin bunda tam nostalji olsun  alkisd alkisd

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Güzel olmuş ancak akıllı yemlik pek olmamış doğal durmamış :) Akıllı yemliğide ahşapla saklarsanız daha güzel bir görüntü olacaktır. Akıllı yemlikde 5,25 TL MİŞ :) Emeğinize sağlık. Bu kafeste güzel saka beslenir. alkisd

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
tşkk ederim arkadaşlar çok uğraştım yapmak için kıl testere ile işledim etrafını yaklaşık 3 aydır uğraşıyordum kafesi kavaktan yaptım 0.5 cm. kalınlık yuvalık ve akıllı yemlik yerleri istediğimde içerden sürgülü kapılar ile kapanabiliyor aslında burda saka bol sakada olabilir iyi niyetleriniz için tşkk ederimm 

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ FAKAT AHŞAP TELLERİ MUHABBET KUŞU KANIMCA KEMİREREK KOPARIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Adem KOÇHAN' Alıntı:
ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ FAKAT AHŞAP TELLERİ MUHABBET KUŞU KANIMCA KEMİREREK KOPARIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Evet adem bey amacim ispinoz beslemek ozellikle zebra ispinozu kullandigim citalar maket citasi kagit kadar yumusak eger muhabbet koyarsam cerez niyetine kemirecektir

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
Tsk ederim arkadaslarr tamamen kendi projemdir gordugunuz eksiklikler veya hatalar varsa fikirlerinize acigim

E

elaziz2316

Guest
    El emeği gibisi yok. Elinize, emeğinize sağlık.