tanışma istanbul eyüpsultandan cem

pg_cem

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
erdoğan
selamun aleykum arkadaslar uzun zamandır sıteyı takıp etmekte olup bır türlü tanışma fırsatı bulamadım ancak selahattın abı ve zekı abıyle telefonda tanışma fırsatı buldum adım    cem erdogan ist eyup de ıkamet etmekteyım özel bır fırmada söförluk yapmaktayım henüz 1 çift muhabbet kusum var aslen kocaelı memleketım eylul ayı gibi oraya yerleşmek nıyetındeyım idaalim tabiki bilgi paylaşımı yanı sıra uretımhane kurmak hepınıze saygılar sunarım

pg_cem

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
erdoğan
sağol selahattın abım ilk fırsatta dünde telefonda dedıgım gıbı zıyaretıne gelecegım belkı edırme kapıyo belkıde ayvansaraya cok yakınız bırbırımıze ve senden ögrenılecek cok sey var abım

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
merhaba,yeni üyeyim bir çok site gezdim bu site kadar yeni başlayanları doyurucu site yok tabiki selahattin abi faktörü çok önemli.değerli katkılarını dikkatle takip ediyorum.45 çift ye rliyavru damızlıkla başladım iki ağız yavru aldım 130 adet satmıyor biriktiriyorum.140m2 bodrum kat tuttum.salmamı kafesmi yada her iki sistem biraradamı net kararım yok.    el verin hep beraber ayağa kaldıralım ustaların değerli katkıları beni fazlasıyla mutlu edecektir.herkese sağlıklı bol bereketli üretimler diliyorum mutluluk paylaşınca artar selamlar         

pg_cem

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
erdoğan
halıt bey sizde hoşgeldınız mehmet bey sizede ayrıca tesekkur ederım...