Tavsiyem Kızgınlaştırıcı...( Jumbolarımda İşe yaradı )

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Almanya'dan İthal "Vitakraft Perls" Diye Ankara Kızılay'da Bulunan Bir Petshoptan Aldığım Kızgınlaştırıcı İstek Üzerine Fotoğrafını Çektim Yayımlıyorum... ben jumbolarımı aldım gittim kızılaydan petshoptan bunu aldım...şiddetle önerdi bana petshop sahibi...bir hafta günde bi çay kaşığı kadar yemliğine at dedi bir hafta on gün sonra faydasını görrüsün dedi...bende bi hafta 10 gün sonra yumurta gördüm yuvalıkta :) bugün jumbolarım 4. yumurtayı yumurlamış olması lazım :)

Bunlarda Jumbolarım İlk Geldiği Günün Fotoğrafı :)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Dogal seyler verin. Ornegin ardup. Keciboyunuzunun cekilmis hali.Aktarlarda satiliyor. Toz olarak, mamalarina karistirabilirsiniz.

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Ürünün Fiyatı Bu Paketi 5 Lira...Ama Büyük Paketi 10 Lira....Yaklaşık İki Katından biraz Daha Fazla..

Uğur Aras

Üyemiz
Uğur ŞAHİN' Alıntı:
Ürünün Fiyatı Bu Paketi 5 Lira...Ama Büyük Paketi 10 Lira....Yaklaşık İki Katından biraz Daha Fazla..
Teşekkürler. Benim kuşa dişi aldım 2 ayı geçti ama tık yok hala birbirlerini kaşıyıp duruyorlar kardeş kardeş. Alıp denemek lazım..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Uğur ARAS' Alıntı:
Teşekkürler. Benim kuşa dişi aldım 2 ayı geçti ama tık yok hala birbirlerini kaşıyıp duruyorlar kardeş kardeş. Alıp denemek lazım..
Yanlis ama en buyun yanlisimiz bu. 2 ay oldu ciftlesmiyorlar. Yuvaliga girmiyor. Yumurta yok diye kuslarin hazir olmadigini varsayarak disardan surekli bir takviye yapma pesindeyiz. Zaman, sabir ve iyi gozlem bu isin ilaci...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
her  yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır keza  size bu ürünün ardından yumurta gelmiş olması şans ta  olabilir  urun etkiside ama  her durumda sonuc sevindirici  olmuş  hayırlısı olsun inşallah yumurtalar dolu yavrular sağlıklı büyür

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bence kullandığnız ürünle bir alakası yok kuş hazırmış yumurtlamış hepsi bu

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
o kızgınlaştırıcı değil,iyot katkılı bir yem ilavesidir.genel sağlığı desteklemek adına kullanılabilir.kızgınlaştırıcıyla alakası yok

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Buna benzer birşey bende denemiştim kuşlarımda. Fakat daha sonra sitedeki olayları okudum neler yapmam gerekdiğini anladım ve paketi dolu bi şekilde çöpe yolladım. Ve daha daha fazla ilgi göstermeye başladım kuşlarıma konuşmaya başladım vs. ilkte kafesin kapagını bırakın kafesın önünden geçsem korkuyorlardı şimdi ise 1 çiftte 8 1 çiftte 6 1 çiftte 5 yumurta var. ve yuvalığı açsam dahi korkmuyorlar. Yumurta alamıyorum diyen arkadaşlar " Kemal Akbulut " usta bana demişti Üretimini bakımını gözden geçir diye geçirdim sonuç bu sizde geçirin bence ve böyle hormonlara yönelik ilaç gibi şeyleri vermeyin kuşlarınıza.

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Petshop Sahibi Kizginlastirici  Onun Yalancisiyim...
Artik.denk mi geldi yoksa hazirmiydi onun mu etkisi var bilemem bende ise yaradi gorunuyo :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim gözlemlerime göre kızıştırıcılar daha çok erkek kuşlarda işe yarıyor.. Bana öyle gibi geldi.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Benim gözlemlerime göre kızıştırıcılar daha çok erkek kuşlarda işe yarıyor.. Bana öyle gibi geldi.
onun sebebi zaten erkek kuşların dişilerden daha kolay kızışması

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Karahan UZUN.' Alıntı:
her  yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır keza  size bu ürünün ardından yumurta gelmiş olması şans ta  olabilir  urun etkiside ama  her durumda sonuc sevindirici  olmuş  hayırlısı olsun inşallah yumurtalar dolu yavrular sağlıklı büyür