Tekrar Üretime Başladım...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Bir ev kiraladım salma üretimine başladım arkadaşlar ilerde kafes üretiminede başlayacağım yaklaşık 2 haftadır ayrı duran erkek dişileri bugün yapımını bitirdiğim salmaya saldım beklediğimden çok eş tuttular çiftleşen bile oldu umarım verim alabilirim salmada ilk defa üretim yapıyorum 1 metrelik akıllı yemlik yaptım yuvalıklar kendi yapımım telefon ile çekim yaptığım için video kalitesi çok kötü en azından bişeyler gösterebilidim :)

View My Video

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
maşaAllah maşaAllah hayırlı bol yavrular dileği ile

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın, hayırlı üretimler olsun, bol bol yavrularınız, torunlarınız olsun inşaAllah :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
hayırlı olsun salma güzel oluyor kafes işine girmeyin felakat zaman israfı salma kolay olur... alkisd

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Bende bu şekilde10 15 kuşluk salma yapmayı düşüyorum. arkadaşım salmada çıkan sorunları buraya yazarsa çok sevirim. Hayırlı üretimler.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
askerden sonra ki planım benimde salma kafeste üretime devam etmek ama kararsızım salma mı daha iyi kafes mi? salmanın artıları eksileri nelerdir bana bi fikir verseniz çok iyi olur...bu arada sizin salmanız da çok güzel gözüküyor hakan bey ara sıra durumlar nasıl bilmek isterim bende fikir sahibi olmuş olurum.teşekkürler.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Erhan KİRET' Alıntı:
askerden sonra ki planım benimde salma kafeste üretime devam etmek ama kararsızım salma mı daha iyi kafes mi? salmanın artıları eksileri nelerdir bana bi fikir verseniz çok iyi olur...bu arada sizin salmanız da çok güzel gözüküyor hakan bey ara sıra durumlar nasıl bilmek isterim bende fikir sahibi olmuş olurum.teşekkürler.
öncelikle teşekkürler sağolun salmada hiç deneyimim olmadı bu ilk olacak umarım olumlu olur verim alabilirim sonuçları paylaşacağım

İsa YILMAZ.' Alıntı:
Bende bu şekilde10 15 kuşluk salma yapmayı düşüyorum. arkadaşım salmada çıkan sorunları buraya yazarsa çok sevirim. Hayırlı üretimler.
ilerleyen zamanlarda olumlu olumsuz tüm sonuçları paylaşacağım ...