Öncelikle uyarınız için teşekkürler, uygulamanın yanlış olması sanırım kuşların istemediği bir zaman da onlara duş aldırmak... Bu forum gerçekten çok güzel, çok değerli bilgiler ve üstadlar var. Ancak Kemal beyin gönderdiği spreyle duş aldırma yönteminden farklı bir şey yapmadığımı da belirtmek isterim. Açıkçası kendimi tanıtmamış olmamın eksikliğinden olduğunu düşünüyorum. Benim hayvanlarla özellikle kuşlarla olan irtibatım doğumum itibari ile gerçekleşmiş, yaklaşık 30 yıllık bir süreç. Sebebi ise babamdır, çünkü kendisi 40 yılı aşkın süredir kanarya üreticisidir, ve evimizde olsun üretimhanesinde olsun beslemediğimiz kuş kalmamıştır. Uşak gibi küçük bir ilde bundan 25 yıl önce kanarya üretimhanesinde Almanyadan getirdiği kimilerinin muhabbet kuşu olduğunu bile anlayamadığı güvercin gibi muhabbetler de yetiştirmiştir. Anlayacağınız tabiki bilmediğimiz çooook şey var ve sizler sayesinde öğrenmeye devam ediyoruz ancak Yanlış Bir Uygulama tanımı kişiden kişiye değişebilir. Bu uygulamayı tabiki ben küçük yaşlarda evdeki Jakomuzu yıkarken öğrendim, aynı şekilde bir çok muhabbetimi de böyle yıkadım. Ha tabiki spreyle duşun altında değil,ama artık duş başlığının spreylemesi var