Temizlik ile ilgili

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Kuşuma banyo yapması için kap alacağım ama  bu mevsimde banyo yaptırırsam hasta olur mu acaba Balıkesirdeyim havalar çok soğuk degil ama yine de tedirginim ???

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Merhabalar, abicim benim kuşlar banyoluğa yaz kış hiç girmiyo... Geçen hafta eski usul suyu ılıtıp duşun altına koydum kafesi, keyifle yıkandılar... Sonra da kaloriferin yanına, pırıl pırıl oldular :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
İsmail ERHASAN' Alıntı:
Merhabalar, abicim benim kuşlar banyoluğa yaz kış hiç girmiyo... Geçen hafta eski usul suyu ılıtıp duşun altına koydum kafesi, keyifle yıkandılar... Sonra da kaloriferin yanına, pırıl pırıl oldular :)
yanlış bir uygulama...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA ARKADAŞLAR SAĞLIKLI VE ALIŞIK KUŞLAR BANYO YAPAR SIZLER BANYO YAPMAYA ZORLADIĞINIZDA BIR DAHA KUŞ BANYODANDA VAZ GEÇER KUSER KORKAR
KUŞLAR YAZ KIŞ FARKETMEDEN BANYO ALIRLAR ANCAK SULARI BUZDOLABINDAN OLMADIĞI SURECE SLM

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Öncelikle uyarınız için teşekkürler, uygulamanın yanlış olması sanırım kuşların istemediği bir zaman da onlara duş aldırmak... Bu forum gerçekten çok güzel, çok değerli bilgiler ve üstadlar var. Ancak Kemal beyin gönderdiği spreyle duş aldırma yönteminden farklı bir şey yapmadığımı da belirtmek isterim. Açıkçası kendimi tanıtmamış olmamın eksikliğinden olduğunu düşünüyorum. Benim hayvanlarla özellikle kuşlarla olan irtibatım doğumum itibari ile gerçekleşmiş, yaklaşık 30 yıllık bir süreç. Sebebi ise babamdır, çünkü kendisi 40 yılı aşkın süredir kanarya üreticisidir, ve evimizde olsun üretimhanesinde olsun beslemediğimiz kuş kalmamıştır. Uşak gibi küçük bir ilde bundan 25 yıl önce kanarya üretimhanesinde Almanyadan getirdiği kimilerinin muhabbet kuşu olduğunu bile anlayamadığı güvercin gibi muhabbetler de yetiştirmiştir. Anlayacağınız tabiki bilmediğimiz çooook şey var ve sizler sayesinde öğrenmeye devam ediyoruz ancak Yanlış Bir Uygulama tanımı kişiden kişiye değişebilir. Bu uygulamayı tabiki ben küçük yaşlarda evdeki Jakomuzu yıkarken öğrendim, aynı şekilde bir çok muhabbetimi de böyle yıkadım. Ha tabiki spreyle duşun altında değil,ama artık duş başlığının spreylemesi var

Üsmail Erhasan

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
Erhasan
Burada amacım kimseyi yermek ya da tartışma yaratmak değil. Bilgiler paylaştıkça artar tıpkı sevgi gibi. Ben yeşillik olayını hiç bilmiyordum örneğin çok teşekkür ederim. Saygılarla.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
herşey araştırılarak öğrenilir bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye düşünüyorum

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
ortam ısısı iyiyse yaz kış banyo verebilirsiniz. kışın ılık su ile banyolarını yaptırabilirsiniz

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SA ARKADAŞLAR SAĞLIKLI VE ALIŞIK KUŞLAR BANYO YAPAR SIZLER BANYO YAPMAYA ZORLADIĞINIZDA BIR DAHA KUŞ BANYODANDA VAZ GEÇER KUSER KORKAR
KUŞLAR YAZ KIŞ FARKETMEDEN BANYO ALIRLAR ANCAK SULARI BUZDOLABINDAN OLMADIĞI SURECE SLM
+1