- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
bir üretici, yesil renkten hicbir zaman vazgecmemeli..ana can damar yesildir..Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah geçen geldiğimde daha yumurtadan yeni çıkmıştılar spangleyi beğendim her ne kadar yeşili sevmesemde tepesi hoşanti yeşil
talaş.. sağlıklı muhabbet kusu yuvalıgının ici bu sekilde olur..Ahmet POLAT' Alıntı:masallah abi bu yavrulugun icine koydugun sey nedir ?
tsk ederim.. satmayı dusunebilirim.. yanlız suanda erkek disi tam belli değil az daha buyumeleri lazım..Faruk ÇELİK.' Alıntı:maşallah kuşlarınız çok güzeller.
bu yavruları satmayı düşünüyorsanız 1 erkek alabilirim
tsk ederim semih hocam.. o cift zaten yumurtya yakındı.. sana vercem diye yuvalık takmamııstım.. en kısa sürede yumurtalar gelir.. simdiden hayırlı ugurlu olsun..Semih GÜL' Alıntı:Üstat maşallah, senden yeni aldığım çiftlerin yavrularını da buradan yayınlarım inşallah, yumurta yolda gibi![]()
duymasın abim yeşilciler zaten bu aralar otarafta 90lardan hortlamış bazı zebanilar dolaşıyorHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah geçen geldiğimde daha yumurtadan yeni çıkmıştılar spangleyi beğendim her ne kadar yeşili sevmesemde tepesi hoşanti yeşil