TEPELİ CEKOSLAVAK YAVRULARIM (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah geçen geldiğimde daha yumurtadan yeni çıkmıştılar spangleyi beğendim her ne kadar yeşili sevmesemde tepesi hoş :) anti yeşil

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
maşallah geçen geldiğimde daha yumurtadan yeni çıkmıştılar spangleyi beğendim her ne kadar yeşili sevmesemde tepesi hoş :) anti yeşil
bir üretici, yesil renkten hicbir zaman vazgecmemeli..ana can damar yesildir..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Semih GÜL' Alıntı:
Üstat maşallah, senden yeni aldığım çiftlerin yavrularını da buradan yayınlarım inşallah, yumurta yolda gibi ;)
tsk ederim semih hocam.. o cift zaten yumurtya yakındı.. sana vercem diye yuvalık takmamııstım.. en kısa sürede yumurtalar gelir.. simdiden hayırlı ugurlu olsun..

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
duymasın abim yeşilciler zaten bu aralar otarafta 90lardan hortlamış bazı zebanilar dolaşıyor :) gün geçtikçe güzelleşiyorlar

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
maşallah tûylendikçe guzeleşiyorlar, Nusaybine gelirsem oradan Batmanada gelmeye çalişirim allahin izni ile.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
maşallah behsat bey.kuşlarınız çok güzel olmuşlar.en ufaklarının kafasındaki tepe sayısı 2 tane gibi duruyor :)
limoni olanı satmayı düşünüyormusunuz ve satarsanız ne kadar fiyat olur?