TEPELİ KANI JUMBO KIRIĞI YAVRULARIM (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Maşallah.Allah nazardan saklasın. Behsat abi plastik folluğun altındaki şey ne öle?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
MAŞALLAH BEHSAT HAYIRLI OLSUN GELECEKTE NE GÜZELLİKLER ÇIKACAK ONLARDAN GÖRECEKSİN :)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah mavili  ötekine göre daha açık beyaz renk kanatlı fovarim. Bakalım inşallah büyüyüncede fotosunu koyarsanız nasıl olacak.
thumbsupbo

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Behzat kardeşim  kocaman maşallahhh  çok sevimliler  ALLAH utandırmasın yavruların anne babalarınıda görmek isterdim... inşallah sende bu  tepeli alanında  çok şeyler  yapacaksın ALLAH ın izniyle..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Canan NUMAN' Alıntı:
Maaşallah mavili  ötekine göre daha açık beyaz renk kanatlı fovarim. Bakalım inşallah büyüyüncede fotosunu koyarsanız nasıl olacak.
thumbsupbo
Yeme düştüklerinde tekrar resimleri koyarım canan hanım dediginiz kus benimde pavorim.. :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Karahan UZUN.' Alıntı:
Behzat kardeşim  kocaman maşallahhh  çok sevimliler  ALLAH utandırmasın yavruların anne babalarınıda görmek isterdim... inşallah sende bu  tepeli alanında  çok şeyler  yapacaksın ALLAH ın izniyle..
Tsk ederim.. Kardesim... Allahın izniyle dahada iri tam tepeler cıkarcaz simdi temel atiyorum.. sardım bi kere tepeliye gerisi gelecek kısa bir zaman sonra.. ingiliz ve jumbo iriliginde kus cıkardıgımda resimleri paylasacagım..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
kanı zaten oluşturduk bunlardan gelecek yavrular şahane olacak Allahın izniyle kardesim..
İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KARDEŞİM BUNDAN ŞÜPHEM YOK