Teşekkür etmesem bir yan eksik kalacaktı..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Başta Önder SELÇUK olmak üzere
  Burak TALAZ 'a
  Ahmet SALMAN 'a 
  Gürkan ÖZTÜRK 'e
  Mustafa KARAELİ 'ye
  Orçun AST 'a
  Münah (ÖZOĞLU) Abi 'ye
  Tuna AKGÜN 'e
  Zeki MÜLAYİM 'e
  Yavuz ALPTEKİN 'e
  Erbay KARA 'ya
  Hilmi AKYILDIZ 'a
  Murat KANBUR 'a
  Can KARAKOÇ 'a
  Cem ÖZKAN 'a
  Hakan TUNA 'ya
  Tayfun KARAHAN 'a
  Serkan KUCCUK 'e
  Cahit Kardeşim ve daha nicelerine Teşekkür ederim; Etmesem bir yan eksik kalacaktı.

Demek ki bir yerlerde yazdıklarım okunuyormuş; Bir kez daha Teşekkürler Önder (SELÇUK) bey. Küçük arızalar beni üzemez; paylaşım sürecek..

Beni oldukça duygulandıran mesajlardan biri:

" ***** Bey ben siteye üye olduğumdan beri devamlı yazılanları takip ederim.yılmaz kurşunla tanışıklığım yok ama gerek forumdaki yorumları gerek sorulara cevapları nasıl biri olduğunu anlatıyor.ayrıca size yazdığı mesajdada herhangi bi pireyi deve yapacak kadar birşey görmedim.biraz daha anlayışlı olun lütfen... "

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
cocacola yı  kötüleyen kalmadı  ama  gene  kendine  yakışanı yapıp söylenenleri kaiye almadı  ve  gene  dünyda  tek.......sizdede  cocacola  tadı var  yılmaz bey :)    sinekte  ufak ama  mide  bulandırıyor..........psikolojide  o  beyefendinin  yaptığına  ne  derler  bilmem  ama  fasulye  nimet melesi onunki.....sizi yazılarınızı takip eden sizi  yakından  tanımak ister ama  belliki bazıları  okuma yazma  bilmiyor  :):)  neyse  ALLAH a emanetsiniz.....başın  öne  eğilmesin  aldırma  yılmaz kursun aldırma  aldırma  :):):):):)

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
seni herkes tanıyor.varsın oda yanlış tanısın.ama sonuçta seni tanıdıya ona bak.su akar yatağını bulur.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ben o kavganın içine girmek istemediğim için yorum yazmamıştım..Gerçekten Yılmaz abi maşallah bugüne kadar açılmış konularda herzaman en net cevap en öğretici cevapları vermiştir efendiliğini takdir ve tebrik ederim herzaman ..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yılmaz her zaman arkandayım.

Bu tür yanlış anlamalar her zaman olacaktır. Yüz yüze iken çok normal yaptığımız konuşmalar, yazışmaya dönüşünce küfür olarak bile algılanabiliyor. Bir sözden bir espriden buzağının altında öküz ararmışcasına arayış içinde bulunan vatandaşlarla işim olmaz. En güzeli yapılmış uzaklaştırılmış. Darısı normal görünen diğer pisikopatların başına.

motifcan

Uzman Üyemiz
O gece baş ağrısından erkenden uyuyup kalmışım öyle sabah erken kalktığımda okudum haddini bilmeyene cevap yazacaktım ama son yazıyı okuduktan sonra kilitlendiğini gördüm yazamadım :( ....
Yılmaz abinin yazdıklarında hiç bir art niyet yok, kısa ve öz cevaplar verip bizimle paylaşıyor. Seni tanıyan tanıyor Yılmaz abi gerisi boş..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
karahanuzun' Alıntı:
cocacola yı  kötüleyen kalmadı  ama  gene  kendine  yakışanı yapıp söylenenleri kaiye almadı  ve  gene  dünyda  tek.......sizdede  cocacola  tadı var  yılmaz bey :)    sinekte  ufak ama  mide  bulandırıyor..........psikolojide  o  beyefendinin  yaptığına  ne  derler  bilmem  ama  fasulye  nimet melesi onunki.....sizi yazılarınızı takip eden sizi  yakından  tanımak ister ama  belliki bazıları  okuma yazma  bilmiyor  :):)  neyse  ALLAH a emanetsiniz.....başın  öne  eğilmesin  aldırma  yılmaz kursun aldırma  aldırma  :):):):):)
YILMAZDA TEK YILDIZ,KURŞUN ASKER

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
yılmaz abicim konuyu yeni gördüm seni tebrik ediyorum adama cevap bile vermemişin buda ona yeter diyecem ama o adam bunuda anlamaz.

Benim anladığım
1 ya seni çekemedi
2 ya sitenin huzurunu bozmak istedi
3 yada gruplaşma yapmak istedi ama tek başına gurup olunmaz
4 bu adamın derdi ne

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz konuyu bende dün gördüğümde kilitlenmişti. Böyle arızalar her zaman çıkacaktır. Sen ahlakınla ve karakterinle her zaman örnek teşkil ediyorsun.

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
Estağfurullah abi. Ben teşşekkür ederim...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Yılmaz bizler teşekkür edilecek bir şey yapmadık.Seninle yüz yüze tanışmışlığımız yok(İnşallah bir gün tanışma fırsatımız olur).Ama hem ben hemde forumdaki diğer arkadaşlar senin yazdığın yorumlardan ve hitap şeklinden ne kadar beyefendi ve alçak gönüllü olduğunu biliyoruz.Senin o şahsın iddia ettiği gibi şeyler ima etmeyeceğini biliyoruz.Şayet o şahıs haklı olsaydı sana hiç birimiz arka çıkmazdık.Eğriye eğri doğruya doğru.Sanırım o şahsın psikolojik durumu çok kötü.Yoksa incir çekirdeğini doldurmayacak bir şeyi bu kadar büyütüp herkese hakaretler yağdırmaz ve forumdan uzaklaştırılmazdı.Keşke böyle bir şey hiç yaşanmasaydı.İnşallah bir daha böyle tecrübeler edinmeyiz.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
ben burada birşeye dikkat çekmek istiyorum ben Yılmazı tanımam Yılmaz Beni tanımaz yeni üye eski üye kollaması da değil bu olaylar bu mesajları okuyan arkadaşların kim nedir bilmeleri açısından söylüyorum Yılmaz benim tanıdığım kadarıyla adam gibi adam fazlası vardır eksiği yoktur ben bunu gördüm

ayrıca Yılmaz kardeşim benim açtığım topiklere bolbol yorum yapabilirsin ben yanlış anlamam yapmassan  :mad: beni kırmış olursun  :D

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Yılmaz kardeş,güzel paylaşım ve yorumlarını bekliyoruz,selamlar...

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ben halen çok gülüyorum.özelden ortam yumuşasın diye uğraşıyorum tamam düzeldi her halde derken adam esmiş.onu bunu bilmem yılmaz özür dileyeceksin. :Dyok bak bu siteye girmem.sizi yağcılar sizi. :Dpara versen bukamazsın.selahattin abide nediye kilitlersin site site olalı bu türü görmemişti. :D

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşlar birşey itiraf etmek istiyorum ve biliyorumki kimse ne alınır nede farklı bir şekilde düşünecektir. bu siteye ilk üye olduğumda kuşlarım için öylesine üye olmuştum ve tabiki  işlerim yoğun olduğu içinde ara ara bakıp ara ara girebilecektim ama  girdiğimde birşeyler sorduğumda yılmaz kardeşimle tanıstım soru sormuştum cevaplar almıştım yani ne bir kinaye ne başka bir müsemaha ile karşılaştım ve bu siteye devam ettim fırsat buldukça giriyor, yazıyor, paylaşıyor ve sizlerle tanışıyoum. yani bu siteye ilgi duyuyorum ve bununda ilk nedeni Yılmaz kardeşimdir Buradaisem sizlerle birşeyleri paylaşabiliyor isem Yılmaz Kardeşim bunun başlı başına ilk sebebidir..... yılmaz kardeşime yazdığı şeyleri çok geç gördüm yoksa iki çift laf etmeyi çok isterdim neyseki sorunu çözmüşsünüz çok çocukça bir şeyi kendisine konu etmiş ama kendini kaptırmış gitmiş adeta.  herkese saygılarım ve sevgilerimle hepinizi seviyorum. umarım beni yanlış anlamazsınız teşekkürler...

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
herkeze selam
yaklaşık 3 aydır bu sitenin üyesiyim. açılan konuların hastasıyım
her fırsatta takip etmeye çalışıyorum. neden.?
ne kadar  çok şey biliyorum desende mutlaka eksik yönleri vardır insanların.
konuları takip ettikçe  eksik yönlerimi hatalarımı gördüm veya bilmediğim şeyleri öğrenmeye çalıştım. bunlar benden daha deneyimli üretici arkadaşlar sayesinde...
bende o malum konuyu okuduğumda yılmaz kardeşin herhangi bir hakaret içeren kelimesini görmedim. tamamen kendi deneyimlerini aktardığı kanaatindeyim.
selamlar saygılar