Başta Önder SELÇUK olmak üzere
Burak TALAZ 'a
Ahmet SALMAN 'a
Gürkan ÖZTÜRK 'e
Mustafa KARAELİ 'ye
Orçun AST 'a
Münah (ÖZOĞLU) Abi 'ye
Tuna AKGÜN 'e
Zeki MÜLAYİM 'e
Yavuz ALPTEKİN 'e
Erbay KARA 'ya
Hilmi AKYILDIZ 'a
Murat KANBUR 'a
Can KARAKOÇ 'a
Cem ÖZKAN 'a
Hakan TUNA 'ya
Tayfun KARAHAN 'a
Serkan KUCCUK 'e
Cahit Kardeşim ve daha nicelerine Teşekkür ederim; Etmesem bir yan eksik kalacaktı.
Demek ki bir yerlerde yazdıklarım okunuyormuş; Bir kez daha Teşekkürler Önder (SELÇUK) bey. Küçük arızalar beni üzemez; paylaşım sürecek..
Beni oldukça duygulandıran mesajlardan biri:
" ***** Bey ben siteye üye olduğumdan beri devamlı yazılanları takip ederim.yılmaz kurşunla tanışıklığım yok ama gerek forumdaki yorumları gerek sorulara cevapları nasıl biri olduğunu anlatıyor.ayrıca size yazdığı mesajdada herhangi bi pireyi deve yapacak kadar birşey görmedim.biraz daha anlayışlı olun lütfen... "
Burak TALAZ 'a
Ahmet SALMAN 'a
Gürkan ÖZTÜRK 'e
Mustafa KARAELİ 'ye
Orçun AST 'a
Münah (ÖZOĞLU) Abi 'ye
Tuna AKGÜN 'e
Zeki MÜLAYİM 'e
Yavuz ALPTEKİN 'e
Erbay KARA 'ya
Hilmi AKYILDIZ 'a
Murat KANBUR 'a
Can KARAKOÇ 'a
Cem ÖZKAN 'a
Hakan TUNA 'ya
Tayfun KARAHAN 'a
Serkan KUCCUK 'e
Cahit Kardeşim ve daha nicelerine Teşekkür ederim; Etmesem bir yan eksik kalacaktı.
Demek ki bir yerlerde yazdıklarım okunuyormuş; Bir kez daha Teşekkürler Önder (SELÇUK) bey. Küçük arızalar beni üzemez; paylaşım sürecek..
Beni oldukça duygulandıran mesajlardan biri:
" ***** Bey ben siteye üye olduğumdan beri devamlı yazılanları takip ederim.yılmaz kurşunla tanışıklığım yok ama gerek forumdaki yorumları gerek sorulara cevapları nasıl biri olduğunu anlatıyor.ayrıca size yazdığı mesajdada herhangi bi pireyi deve yapacak kadar birşey görmedim.biraz daha anlayışlı olun lütfen... "