TEŞEKKÜRLER AHMET KUL.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
16,12,2012 GÜNÜ AHMET KUL  KARDEŞİMİZDEN 10 TAKIM SHOW JUMBO ALDIM. VE  ŞU ANDA 7 TAKIM KULUÇKADA  YATMAKTADIR. BURADAN AHMET KUL KARDEŞİME  SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM. GÖSTERDİĞİ YARDIMLARDAN DOLAYI. BUGÜNE KADAR NE SORARSAM SORAYIM  İKİLETMEDEN HEPSİNE CEVAP VERDİĞİ İÇİN  TEŞEKKÜRLER AHMET KUL.

BU  SİTEYİ  DÜŞÜNEN VE YAPAN HERKESE DE SONSUZ  TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM. BU SİTE SAYESİNDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM VE ÖĞRENMEYE DE DEVAM EDİYORUM.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ALLAH  utandırmasın  Ahmet  Beyin eşleride maşallahları  vardır... ilerde  derecelerini  görürüz inşallah

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Evet gerçekten çok güzel bir site.. Sizin adınıza çok sevindim umarım bol bol yavrularını görürsünüz.. böyle arkadaşlıkların olduğu ortamda her zaman herşeyin en güzeline şahit olunur..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ahmet kul un kuşlarından hasan atay hocamızda vardı . Harıl harıl yavrularıyla ilgileniyorlardı

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Karahan UZUN.' Alıntı:
ALLAH  utandırmasın  Ahmet  Beyin eşleride maşallahları  vardır... ilerde  derecelerini  görürüz inşallah
Kısmet artık yarışmalara daha çok uzağım ama kısmet.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Vedat ŞEN' Alıntı:
Evet gerçekten çok güzel bir site.. Sizin adınıza çok sevindim umarım bol bol yavrularını görürsünüz.. böyle arkadaşlıkların olduğu ortamda her zaman herşeyin en güzeline şahit olunur..
Bu site bu  işi yapanlar için bulunmaz bir NİMET kıymetini bilmek lazım.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hayırlı olsun en kısa zamanda yavrularıda büyütürler inşaAllah

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Vedat ŞEN' Alıntı:
böyle arkadaşlıkların olduğu ortamda her zaman herşeyin en güzeline şahit olunur..
+111

arada çürükler çıksada bu gibi konuları gördükçe hala sözünün eri insanlar varmış diyorum ..

Kazım66

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM
Soyadı
TOPRAKSEVEN
Hemşerim hayırlı uğurlu olsun.. Uygun bir zamanda kabul edersen gelip görmek isterim.