ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 5 Ocak 2013 #21 Hayırlı olsun
N Necati38 Üyemiz Katılım 18 Tem 2012 Mesajlar 89 Konum Kayseri Adı Necati Soyadı Özbas 5 Ocak 2013 #22 hayırlı olsun
V VusLat.* Uzman Üyemiz Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 1,023 Konum İstanbul ~ Gümüşhane. Web sitesi www.facebook.com Adı Cihat Soyadı Yiva 5 Ocak 2013 #23 Hasan ÇELİK' Alıntı: BU SİTEYİ DÜŞÜNEN VE YAPAN HERKESE DE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM. BU SİTE SAYESİNDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM VE ÖĞRENMEYE DE DEVAM EDİYORUM. Genişletmek için tıkla ...
Hasan ÇELİK' Alıntı: BU SİTEYİ DÜŞÜNEN VE YAPAN HERKESE DE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETMEK İSTİYORUM. BU SİTE SAYESİNDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM VE ÖĞRENMEYE DE DEVAM EDİYORUM. Genişletmek için tıkla ...
M mehmetulas Üyemiz Katılım 7 Ara 2012 Mesajlar 92 Konum çamdibi izmir Adı mehmet Soyadı ulaş 6 Ocak 2013 #24 tüyleri kadar yavru alısınız inşallah
A aguuuu Takipçi Üyemiz Katılım 21 Ara 2010 Mesajlar 213 Adı ahmet Soyadı kul 9 Ocak 2013 #25 Ne diyeceğimi bilemiyorum..... İnşallah çok güzel yavrular alır ve bu yavrularla da bu nesli devam ettirirsiniz . Birbirimize birikimlerimizi aktaracağız ki daha güzel sonuçlar almayı başaracağız. Dosluğumuz daim olması dileğiyle .
Ne diyeceğimi bilemiyorum..... İnşallah çok güzel yavrular alır ve bu yavrularla da bu nesli devam ettirirsiniz . Birbirimize birikimlerimizi aktaracağız ki daha güzel sonuçlar almayı başaracağız. Dosluğumuz daim olması dileğiyle .