Teşekkürler Emrah MUSAYIN / Ahmet SALMAN / Çoşkun ÖZDEMİR

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM

Evet güzelliklerle başlayıp güzelliklerle biten bir Türkiye Finali oldu bizim için.Ama ben buradan özel teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunmak istiyorum bu arkadaşlarıma;
Beni bir an olsun yalnız bırakmayan Perşembe akşamından Pazar akşamına kadar neredeyse bizi sırtında taşıyan Emrah MUSAYIN'a, görevli olduğu otelin tüm imkanlarını bize sunan herşeyimiz ile ilgilenen ve bana Bursa ayaklarımın altında dedittirecek bir oda ayarlayan kalbi'de yüzü gibi her daim gülen Çoşkun ÖZDEMİR kardeşime, ve ve ve eski topraklarımızdan Ahmet SALMAN'ıma sonsuz teşekkürler....

Okeyde Ahmet SALMAN - Tolga CANER ile Selahattin abi - benle ortak olduk resimden de anlaşılacağı gibi yenilen arkadaşlar belli....

Canım kardeşim Tolga CANER hasta olduğu halde bizleri yalnız bırakmadı taa Sivas'tan kalkıp geldi,iyi ki tanımışım seni kardeşim...

Çok değerli abim İbrahim AKBIYIK ve kanlarımız bir değil ama kardeşliğimiz Baki olacak canım Yavuz ALPTEKİN...

Çoşkun ÖZDEMİR her zaman güler yüzlü saf ve temiz kardeşimiz....

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Sizin gibi dostlara can fedaa.Başımın üstünde her zaman yeriniz var.Memnun edebildiysek ne mutlu bize.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Sizin gibi dostlara can fedaa.Başımın üstünde her zaman yeriniz var.Memnun edebildiysek ne mutlu bize.
Memnun etmek ne demek alışkanlık yaptın bize....
Ama öyle başımızın üstü falan olmamış da neyse  :D :D :D

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Abi sizlerle beraber olmak inanılmazdı. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Bursaya geldiğinde bir tel yeterli . Ayrıca bu caima için sunduğunuz projeler, fikirlerler ve özveriniz için tebrik ederim.

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Maşallah çok güzel ancak bilal kardeş başta olmak üzere 88 TL cezayı hak ettiniz. Kapalı alanda sigaraya hayır :):)