TOPLANTI TARİHİ VE SAATİ ( ŞEVKET ÇAĞLAR )

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Bu gün  İstanbul dan bir firma İzmir deki petshopları aramaya başlamış . 20 - 25 liraya bilezikli- faturalı - sertifikalı çek istiyorsanız gönderebiliriz diyormuş . bunu devamlı benden alışveriş yapan bir petshop söyledi .

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
olur normal İzmirde ki yerli fiyatları da biliyoruz..hatırlarsanız 7,5 liraya kadar fiyat görmüştük. alanada  satanada hayırlı olsun  acaba kim bu onu merak ettim

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
Bu gün  İstanbul dan bir firma İzmir deki petshopları aramaya başlamış . 20 - 25 liraya bilezikli- faturalı - sertifikalı çek istiyorsanız gönderebiliriz diyormuş . bunu devamlı benden alışveriş yapan bir petshop söyledi .
İthalatçılar Şevket abi...

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
İthalatçılar Şevket abi...
ithalatçılar evet . ama şöyle bir şey var izmirde petshoplar kuş alımını durdurdu . bazılarıda yeni kanun çıkacak diye faturalı kuş  alımına dönüyor . benim öğrenmek istediğim sitede petshop  işleten arkadaşlar var . bu konuda onların görüşü . kaç tane üretici bu faturalı kuş satışına hazır ve ne gibi işlemler yapmış. faturalı kuş satılacaksa ithalatçılara gün doğar.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Şevket abi filmin sonu geliyor gibi malesef. Bu iş beni aşar muhtemelen ben de bırakabilirim.
Şu anda bile gelir gideri karşılamıyorken ben nasıl o şartlarda dükkan tutayım, yok karantina odası yok wc si yok mutfağı yok muayenehanesi, yok işte veteriner muhabbeti. Sanki milyon liralar çeviriyoruz da devletimiz sağolsun işi iyice çıkmaza soktu.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Kemal SOYLU' Alıntı:
Şevket abi filmin sonu geliyor gibi malesef. Bu iş beni aşar muhtemelen ben de bırakabilirim.
Şu anda bile gelir gideri karşılamıyorken ben nasıl o şartlarda dükkan tutayım, yok karantina odası yok wc si yok mutfağı yok muayenehanesi, yok işte veteriner muhabbeti. Sanki milyon liralar çeviriyoruz da devletimiz sağolsun işi iyice çıkmaza soktu.
izmirden bir arkadaşla irtibat halindeyim . formül arayışı içerisindeyiz . bir şeyler şekillenirse seni arayacağım.

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
kahrolsun ithalat millet cebinin derdine düşmüş buna tümden bir çözüm bulmak lazım

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
izmirden bir arkadaşla irtibat halindeyim . formül arayışı içerisindeyiz . bir şeyler şekillenirse seni arayacağım.
Şevket abi, Kemal abi aman ha! Sizin gibi abilerimiz bırakıyoruz derse olmaz... Elimizden ne geliyosa ne lazımsa hep birlikte kazanıcaz geçicez bu fırtınayı. İnanıyorum ki önümüzdeki yaz İzmir kuş pazarı çok ama çok farklı olacak...

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
ithalatçılar evet . ama şöyle bir şey var izmirde petshoplar kuş alımını durdurdu . bazılarıda yeni kanun çıkacak diye faturalı kuş  alımına dönüyor . benim öğrenmek istediğim sitede petshop  işleten arkadaşlar var . bu konuda onların görüşü . kaç tane üretici bu faturalı kuş satışına hazır ve ne gibi işlemler yapmış. faturalı kuş satılacaksa ithalatçılara gün doğar.
bence faturalı kuş alımı piyasayı canlandırır,ithalatçılara değilde vergi levhası almış üreticilere avantaj olur daha önce petshopçuların yaptığını yapıp vergi levhası alamayan ufak üreticilerden ucuza kuş alabilirler,böylece hem ufak hemde büyük üreticiler piyasanın hakettiği ücrete kuş satabilirler

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Şevket abi, Kemal abi aman ha! Sizin gibi abilerimiz bırakıyoruz derse olmaz... Elimizden ne geliyosa ne lazımsa hep birlikte kazanıcaz geçicez bu fırtınayı. İnanıyorum ki önümüzdeki yaz İzmir kuş pazarı çok ama çok farklı olacak...
uğur kardeşim teşekkür ederim . işler kızıştığında petshopcuların bağlı olduğu dernek önce izmir kuş pazarına yönelecek ilk aldığım duyumlar bu yönde . pazarın ortadan kalkması bizim işimize gelir . yılbaşından sonra izmirde yeni bir oluşum başlatmak için görüşmeler yapıyoruz . bir dernek kurma niyetinde değiliz. dernek zaten istanbulda var. öngörüşmeler olumlu sonuçlanırsa neticelerini paylaşırız.

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
uğur kardeşim teşekkür ederim . işler kızıştığında petshopcuların bağlı olduğu dernek önce izmir kuş pazarına yönelecek ilk aldığım duyumlar bu yönde . pazarın ortadan kalkması bizim işimize gelir . yılbaşından sonra izmirde yeni bir oluşum başlatmak için görüşmeler yapıyoruz . bir dernek kurma niyetinde değiliz. dernek zaten istanbulda var. öngörüşmeler olumlu sonuçlanırsa neticelerini paylaşırız.
Abi hayırlısı olsun... Dediğim gibi elimizden ne geliyosa... Hazırım ben...

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Kemal AKBULUT' Alıntı:
herşeyın hayırlısı bızler çok ıyı beklıyoruz slm
kemal usta farkındaysan petshopcu arkadaşlar geçiş dönemini daha iyi yaşadıkları halde hiç bir bilgi gelmiyor . görmeyenleri bu yazımdan tenzih ederim .küçüklük bizde büyüklük onlarda kalsın .

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
sonuna kadar devam ben bu işi sadece para için yapmıyorum ve en azından zarar da etmiyorum ama sadece para için yapan insanlar zaten zarar edip birer birer kapatıyorlar ben bu kuşlara sevdalıyımm

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Yeri olmayıpta kirada bu işi yapanlar haliyle kapatmaya gidecekler petshoplar şuanki durumu kullanıyorlar üretici onların umrunda değil ama gün olur devran döner

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Yeri olmayıpta kirada bu işi yapanlar haliyle kapatmaya gidecekler petshoplar şuanki durumu kullanıyorlar üretici onların umrunda değil ama gün olur devran döner
+1 gün olur devran döner hesap döner sap döner keser döner

Ceyhun ÖZTÜRK

Üyemiz
Adı
Ceyhun
Soyadı
ÖZTÜRK
Mehmet ULAŞ' Alıntı:
bence faturalı kuş alımı piyasayı canlandırır,ithalatçılara değilde vergi levhası almış üreticilere avantaj olur daha önce petshopçuların yaptığını yapıp vergi levhası alamayan ufak üreticilerden ucuza kuş alabilirler,böylece hem ufak hemde büyük üreticiler piyasanın hakettiği ücrete kuş satabilirler
abi kusura bakma da bakış açın biraz fazla optimist geldi bana... Çünkü buradan bakıldığında ithalatçılara gün doğacağı çok açık... Yerli üreticiler sadece suyla beslemiyo ya bu kuşları  confusedtw

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Ceyhun ÖZTÜRK' Alıntı:
abi kusura bakma da bakış açın biraz fazla optimist geldi bana... Çünkü buradan bakıldığında ithalatçılara gün doğacağı gün gibi belli... yerli üreticiler sadece suyla beslemiyo ya bu kuşları  confusedtw
+1