Toplu ÖLÜM

Tezcan Çalışkan

Yeni Üyemiz
Adı
tezcan
Soyadı
çalışkan
iyi akşamlar arkadaşla 5 cıftle başladığım uretım hanemde daha yumurta alamadan dun aksam hıç bir sorun yok sabah bir girdım içerıye 1 cıift 1 de erkek kusum ölmüş sebebi ne olabılır acaba yardımcı olabılirmısınız :'(

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
eyer kuşlarınız hasta deyilse verdiyiniz birşey dokunmuş olabilir yada ani birşeyden korkmuş olabilirler geçmişolsun

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
bir çok sebebi olabilir.bu problemi çözecek olan sissiniz diyer kuşlarınızı kontrol edin.

Tezcan Çalışkan

Yeni Üyemiz
Adı
tezcan
Soyadı
çalışkan
herzamankı gıbı olağan seyler verdım ne olduğunu pek anlamadım dıyer kuslarıııııııııııııııııbır sorunun yok gayet ıyıler bana gore yinede cok tesekkur ederım ılgılenenlere .

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
bazen her zamanki verilenlerde çok sık verilirse kuşların prebiyotik dengelerini ve bazı içerikleri ile tüm sistemini sendeye uğratabilir ek besin veriyorsanız aklınızda bulunsun arada bir kuru yem ile bünyelerinin dinlendirilmesinde fayda görülür haftada 4 gün ek gıdalarla takviye yapılan bir kümes 3 gün kuru yeme bağlanıp bütün ek besin artıkları kuflenmemesı zarar vermemesı ıcın ortamdan uzaklastırılrı ve ıyı havalandırma yapılması ile birlikde suluk temizliği tava temizliği ve ortamdaki sıkıntılı havanın dışarı atılıp yerine temiz bol oksijenli hava girmesi için havalandırılmalıdır temizlik malzemelerinede dikkat ediniz kümes dezenfektasyonu için veteriner dezenfektanları haricinde kolay kolay bir şey kullanmayın geçmiş olsun kolay gelsin.

Tezcan Çalışkan

Yeni Üyemiz
Adı
tezcan
Soyadı
çalışkan
hayır mamalara ekstrdan bırsey katmadım ama sabahları servıs soforu var evın onunde calıştırıyo otobusu gaza oyle bı yuklenıyokı 3. katta ben kalkıyorunm kuslar hemen onun dıbınde buyuk bı ıhtıl-malde bu var benım aklımda...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Arkadaşların da deyindiği gibi bir çok teori yürütülebilinir.Sindirimsel bir sıkıntı ile ani bir korku da olabilir.Benim kanımsa Sindirim ile ilgili olma durumu yüksek..Dıazem-256 tavsiye ederim mamanıza....