Değerli üretici arkadaşlar toptan satışlarımız için ortalama hangi fiyat aralığında olmalıdır.Sizler nasıl fiat belirliyorsunuz..?Karşılıklı anlaşmaya bağlımıdır.Ege bölgesi için geçerli ortalama fiyatlar nedir?Yardımcı olursanız sevinirim.
Ozan KARABULUT' Alıntı:İzmir için yazıyorum...Petshop'a toptan veya 3-5 tanede götürseniz 11-12 TL den alıyorlar.Belki sizin gönlünüzden 15-20 TL geçiyor ama kuşpazarına 8-10 TL ye seçmece kuşlar gelince bütün hesaplar bozuluyor...
+1Ozan KARABULUT' Alıntı:İzmir için yazıyorum...Petshop'a toptan veya 3-5 tanede götürseniz 11-12 TL den alıyorlar.Belki sizin gönlünüzden 15-20 TL geçiyor ama kuşpazarına 8-10 TL ye seçmece kuşlar gelince bütün hesaplar bozuluyor...
+1Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:EN GÜZELİ HOBİCİLER İÇİN PERAKENDE SATIŞ ZATEN ÇOK FAZLA DEĞİL İLLAKİ SATILIR
Ben Manisa da ikamet ediyorum.2-3 kez İzmir pazarına gezmeye gittim gördüklerim aynen ifade ettiğiniz gibi.Bizim yetiştirdiğimiz kuşlar seviyesinde (canlı kanlı ve damızlık olarak al at tarzı) kuşlar İzmir pazarında 18-19-..22 civarlarında.Benim anlamadığım kuş 1 km'den bağırıyor ben bakılmadım,sağlığım yerinde değil ilerisi için garanti veremem diye.1 kez gözlerimle şahit olduğum muhtamelen İSTANBUL'a toplanıyor cantalar dolusu kuş toplanıyordu 7-8 tl den.O kuşların sevkiyat esnasında filesi,Petshopcuda 4-5 gün içerisinde kaldığı süre zarfı içerisinde ki file bence alıcı herhalikarda ucuza alsada zararda confusedtw confusedtwOzan KARABULUT' Alıntı:Ben İzmir kuş pazarının nabzını tutmaya başladım geçen sefer gittiğimde fotoğrafladığım kuşlar 10 TL evet ama kesinlikle gelecek vaat eden kuşlar değildi...İzmir olur İstanbul olur yada herhangi bir ilimiz olur 10 TL ye kuş toplamaktansa gerçekten hakkını vererek üretim yaptığını bildiğiniz üreticilerden 20-30 TL verip kuş almak hem üretici hem sizin açınızdan daha hayırlı olur...Kaldı ki şu ortamda çok uygun fiyatlara kuş satan üretim kalitesi tescillenmiş ağabey ve kardeşlerimiz var