Toptan Satışlarda Muhabbet Fiatları Hangi Aralıkta Olmalıdır?

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Değerli üretici arkadaşlar toptan satışlarımız için ortalama hangi fiyat aralığında olmalıdır.Sizler nasıl fiat belirliyorsunuz..?Karşılıklı anlaşmaya bağlımıdır.Ege bölgesi için geçerli ortalama fiyatlar nedir?Yardımcı olursanız sevinirim.

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
İzmir için yazıyorum...Petshop'a toptan veya 3-5 tanede götürseniz 11-12 TL den alıyorlar.Belki sizin gönlünüzden 15-20 TL geçiyor ama kuşpazarına 8-10 TL ye seçmece kuşlar gelince bütün hesaplar bozuluyor...

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
sıvasta 14  ile 18  arasında  degısıyor yerlı  yawru fıyatları

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Ozan KARABULUT' Alıntı:
İzmir için yazıyorum...Petshop'a toptan veya 3-5 tanede götürseniz 11-12 TL den alıyorlar.Belki sizin gönlünüzden 15-20 TL geçiyor ama kuşpazarına 8-10 TL ye seçmece kuşlar gelince bütün hesaplar bozuluyor...
+1

hamza_ozdemr

Takipçi Üyemiz
Adı
HAMZA
Soyadı
ÖZDEMİR
İSTANBUL-PENDİKTE TOPTAN 18-22 ARASINDA VERİYORUM... TEK TEK VERİRSEMDE 40-50 ARASINDA..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
EN GÜZELİ HOBİCİLER İÇİN PERAKENDE SATIŞ ZATEN ÇOK FAZLA DEĞİL İLLAKİ SATILIR

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
valla okuduğum mesajlarınıza göre izmir de demek bu iş yapılmaz fikri çıkmış :) yada bir değişik yaklaşım kuş izmir den alınır :))))

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Petshopculer ayaklarına sıkıyor haberleri yok. Bugun 8-10 tl fiyat verebilirler ama yarın insanlar buişi bıraktığında yurt dışından gelen sağlıksız kuşlara 15-20 TL vermeye başlayacaklar. Daha önce oldu bu yerli üretici bu işi bıraktığında toptancılardan suriye kuşuna 17-18 TL vererek aldılar... Ondan sonra her gelene muhabbet kuşu besleyin ben sizden 20tl ye alağım diye teşvik etmeye çalışıyorlar. 2 sene önce sarı darıyı 0,50-0,60kr ye alıyorduk şu an 1,70 ila 2,5 arasında yem bulunuyor. Sizce bu fiyatlarda insanlar kuş üretirmi? Üretmez... icon_naughty

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
İstanbuldan gelen alıcılar nedense öyle demiyor :( Bizim buradaki neyse ağzımda kötü kelime çıkmasın kuşlarını 10 TL den veriyorlar adamın adı Hacı sakallı makallı  :D Öbür dünyada yatacak yeri yok haberi yok  smileki

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Agıdeşler biz niye besliyipduruz bunlara bedave vesek bide üste para isticekler diye gookmağa başladım.Bu muhabbet yetiştimesi o gadar da goley mi ya pet shovcular da biraz üreticiyi düşünmeleri lazım demi???    :D

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Ben İzmir kuş pazarının nabzını tutmaya başladım geçen sefer gittiğimde fotoğrafladığım kuşlar 10 TL evet ama kesinlikle gelecek vaat eden kuşlar değildi...İzmir olur İstanbul olur yada herhangi bir ilimiz olur 10 TL ye kuş toplamaktansa gerçekten hakkını vererek üretim yaptığını bildiğiniz üreticilerden 20-30 TL verip kuş almak hem üretici hem sizin açınızdan daha hayırlı olur...Kaldı ki şu ortamda çok uygun fiyatlara kuş satan üretim kalitesi tescillenmiş ağabey ve kardeşlerimiz var

Ülyas Şen

Takipçi Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
şen
Ben izmir de üretim yapıyorum. Benim gibi bir kaç arkadaş ile birlikte hareket etmeye karar verdik. Ben otobüs ile gönderim konusunda tecrübeli olduğum için bu iş bana düştü. Eğer başka şehirlerden yerli ve hafif iri kuşlardan almak isteyen , alıp satmak isteyen olursa kazan kazandır mantığı ile aracı olanın da kazanacağı şekilde kuş göndermek istiyorum. İzmir deki pet shoplar 10 tl veriyor o rakama kuş satmak da bizim için ölüm olur. Başka şehirlerden aracı olarak para kazanabileceğine inanan arkadaşlara 15 TL den gönderebilirim.

İlyas Şen 05056487630

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Ozan KARABULUT' Alıntı:
Ben İzmir kuş pazarının nabzını tutmaya başladım geçen sefer gittiğimde fotoğrafladığım kuşlar 10 TL evet ama kesinlikle gelecek vaat eden kuşlar değildi...İzmir olur İstanbul olur yada herhangi bir ilimiz olur 10 TL ye kuş toplamaktansa gerçekten hakkını vererek üretim yaptığını bildiğiniz üreticilerden 20-30 TL verip kuş almak hem üretici hem sizin açınızdan daha hayırlı olur...Kaldı ki şu ortamda çok uygun fiyatlara kuş satan üretim kalitesi tescillenmiş ağabey ve kardeşlerimiz var
Ben Manisa da ikamet ediyorum.2-3 kez İzmir pazarına gezmeye gittim gördüklerim aynen ifade ettiğiniz gibi.Bizim yetiştirdiğimiz kuşlar seviyesinde (canlı kanlı ve damızlık olarak al at tarzı) kuşlar İzmir pazarında 18-19-..22 civarlarında.Benim anlamadığım kuş 1 km'den bağırıyor ben bakılmadım,sağlığım yerinde değil ilerisi için garanti veremem diye.1 kez gözlerimle şahit olduğum muhtamelen İSTANBUL'a toplanıyor cantalar dolusu kuş toplanıyordu 7-8 tl den.O kuşların sevkiyat esnasında filesi,Petshopcuda 4-5 gün içerisinde kaldığı süre zarfı içerisinde ki file bence alıcı herhalikarda ucuza alsada zararda  confusedtw  confusedtw