+1hilmi akyldız' Alıntı:tozu tamamen yok etmek mümkün değil havalandırmayla bir kısmı atılıyor ayrıca hava temizleme cihazlarıda tozun bir kısmını çekmekte tamamen yok edilemektedir
serflorerbay' Alıntı:üretimhanenizin tabanı ne ile yapılıdır.
Mehmet abi bu toz konusunu bir çoğumuz maalesef çok küçümsüyoruz. Ancak üretimhanemdeki 2 adet fan devemlı olarak çalışıyor 1 hafta -10 gün gibi sürelerde buradaki biriken tozu görseniz. Aynı şeyi cigerleriniz içinde düşünün... Halbuki 100 adet kağıt maske 2-3 tl gibi fiyatlarda satılıyor. Ben bu kağıt maskelerden kullanıyorum. çokta faydasını gördüm öksürük kesildi. Tüm arkadaşlarımıda bu konuda önlem almaları konusunda uyarıyorum. Geç olmadan 2-3 tl para harcayarak sağlığınızı koruyun. Bir şişe öksürük şurubu bile 10-50 tl arasında değişiyor bilginize.MEHMET KIDIR' Alıntı:Bende beyaz tozdan çok muzdaribim. Her taraf bembeyaz toz. Birde bu toz çok tehlikeli insan ciğerleri için. temizlerken mutlaka maske takmanızı öneririm. Ahşaptan bir türlü çıkmıyor. yapışıyor.
hilmi akyldız' Alıntı:tozu tamamen yok etmek mümkün değil havalandırmayla bir kısmı atılıyor ayrıca hava temizleme cihazlarıda tozun bir kısmını çekmekte tamamen yok edilemektedir
+1durduacar' Alıntı:Mehmet abi bu toz konusunu bir çoğumuz maalesef çok küçümsüyoruz. Ancak üretimhanemdeki 2 adet fan devemlı olarak çalışıyor 1 hafta -10 gün gibi sürelerde buradaki biriken tozu görseniz. Aynı şeyi cigerleriniz içinde düşünün... Halbuki 100 adet kağıt maske 2-3 tl gibi fiyatlarda satılıyor. Ben bu kağıt maskelerden kullanıyorum. çokta faydasını gördüm öksürük kesildi. Tüm arkadaşlarımıda bu konuda önlem almaları konusunda uyarıyorum. Geç olmadan 2-3 tl para harcayarak sağlığınızı koruyun. Bir şişe öksürük şurubu bile 10-50 tl arasında değişiyor bilginize.