Tozlanma

gcelmen

Yeni Üyemiz
Adı
Gülsün
Soyadı
Çelmen
Üretim hanenin ortamı fazla toz oluyor. Tozu yok etmenin bir çözüm var mı acaba?

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
tozu tamamen yok etmek mümkün değil havalandırmayla bir kısmı atılıyor ayrıca hava temizleme cihazlarıda tozun bir kısmını çekmekte tamamen yok edilemektedir

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
hilmi akyldız' Alıntı:
tozu tamamen yok etmek mümkün değil havalandırmayla bir kısmı atılıyor ayrıca hava temizleme cihazlarıda tozun bir kısmını çekmekte tamamen yok edilemektedir
+1

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
haftada veya ayda bir rutin temizlikleri yaptıktan sonra ben silinecek yerleri (cam,kapı) silip kapıyı bacayı acıyorum elime bi fırca temizliyorum.

ismail bayram

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
bayram
havalandırma sistemin nasıl bilmiyorum ama  tozun içeri giriş noktalarını bulup üsten bir havalandırma yoluna gitsen nasıl olur

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Öncelikle havandırmanız çok iyi olması gerekli,ayrıca temizliğinizide elektrikli süpürge ile yaparsanız bir nebze daha kolay temizlenir ve son olarak nemli bezle toz alınması düzenli olarak yapmazsanız başa çıkamazsınız. Kuşlar bünyesinde devamlı üretiyor çünkü.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bende beyaz tozdan çok muzdaribim. Her taraf bembeyaz toz. Birde bu toz çok tehlikeli insan ciğerleri için. temizlerken mutlaka maske takmanızı öneririm. Ahşaptan bir türlü çıkmıyor. yapışıyor.

ilkerözkara

Takipçi Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÖZKARA
eğer muhabbet kuşu besliyorsanız bu toz normal toz değil muhabbet kuşlarını özel yağlı bir tozdur.ahşaptan kolay çıkarılmaz.arkadaşlarında tavsiyeleri gibi havalandırmanın güçlü olması ve sık sık temizlik gerekmektedir.ben üretimhanemde 2 günde bir her yeri silerdim.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Bende beyaz tozdan çok muzdaribim. Her taraf bembeyaz toz. Birde bu toz çok tehlikeli insan ciğerleri için. temizlerken mutlaka maske takmanızı öneririm. Ahşaptan bir türlü çıkmıyor. yapışıyor.
Mehmet abi bu toz konusunu bir çoğumuz maalesef çok küçümsüyoruz. Ancak üretimhanemdeki 2 adet fan devemlı olarak çalışıyor 1 hafta -10 gün gibi sürelerde buradaki biriken tozu görseniz. Aynı şeyi cigerleriniz içinde düşünün... Halbuki 100 adet kağıt maske 2-3 tl gibi fiyatlarda satılıyor. Ben bu kağıt maskelerden kullanıyorum. çokta faydasını gördüm öksürük kesildi. Tüm arkadaşlarımıda bu konuda önlem almaları konusunda uyarıyorum. Geç olmadan 2-3 tl para harcayarak sağlığınızı koruyun. Bir şişe öksürük şurubu bile 10-50 tl arasında değişiyor bilginize.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
hilmi akyldız' Alıntı:

E

elaziz2316

Guest
durduacar' Alıntı:
Mehmet abi bu toz konusunu bir çoğumuz maalesef çok küçümsüyoruz. Ancak üretimhanemdeki 2 adet fan devemlı olarak çalışıyor 1 hafta -10 gün gibi sürelerde buradaki biriken tozu görseniz. Aynı şeyi cigerleriniz içinde düşünün... Halbuki 100 adet kağıt maske 2-3 tl gibi fiyatlarda satılıyor. Ben bu kağıt maskelerden kullanıyorum. çokta faydasını gördüm öksürük kesildi. Tüm arkadaşlarımıda bu konuda önlem almaları konusunda uyarıyorum. Geç olmadan 2-3 tl para harcayarak sağlığınızı koruyun. Bir şişe öksürük şurubu bile 10-50 tl arasında değişiyor bilginize.
    +1

ilkerözkara

Takipçi Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÖZKARA
ne kadar temizlikte yapılsa bir miktar oz herzaman oluyor.buna önlem olarak durdu beye katılıyorum bendede sürekli kuru öksürük oluyordu.ama maske taktıktan sonra kalmıyor.