Canan SABUNCU' Alıntı:Kuşta tüy dökümüne benzer bir durum yok farklı birşey ve ciddi birşey var gibi sanki.
Canan SABUNCU' Alıntı:Kuşta tüy dökümüne benzer bir durum yok farklı birşey ve ciddi birşey var gibi sanki.
tşk ederim canan hanım linkteki konuyu incelersenız sorrunuzun cevabını detaylı bir sekilde bulabilirsinizCanan NUMAN' Alıntı:Büyük geçmiş olsun.
Baharatçılarda satılan Okiluptus yağını suya karıştırıp niye verdiniz. Neye iyi geliyormuş tam olarak.
İhsan ÖZBAY' Alıntı:arkadalar gectigimiz gunlarde fark ettim ama bu derecede dokuntu yok tu budurmda ne yapacagım konusunda bir bilgim yok uyuz bitleri konusunu okudum ama emin olamadım tuy dokumunde olabilirmi. yardımlarınız bekliyorum
Sayğılar
Untitled
sa arkadaslar 11 subatta acmıs oldugum konu şimdi bugun cekılmıs resimleri ekliyorum hala bir cozum bulamadım solunumu tatamen duzeldi eşi ile aynı kafeste eşinde hiç bir sıkıntı yok tecrubeli olan arkadaslardan yardım istiyorum
kullandığım ilaç vilmectin
yavuz ustanın onerdigi ketoral tablet
ve okaliptus yagı kafesede bir kaç okalıptus yapragı bıraktım tırrıklamaları için
![]()
![]()
![]()
solunum yolu enfeksiyonları ve hırıltıya iyi gelirCanan NUMAN' Alıntı:Büyük geçmiş olsun.
Baharatçılarda satılan Okiluptus yağını suya karıştırıp niye verdiniz. Neye iyi geliyormuş tam olarak.
inşallahHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:geçmiş olsun kardeşim en yakın zamanda inşallah eski sağlığına kavuşur
keske kuştan anlayan bir veteriner bulsam siirte hangi veterinere gitsek kuştan anlamadıklarını söylüyorlarAyşegül UZUNKAYA' Alıntı:bence sen onu hemen veterinere götür hem bir ilaç verir hemde bir vitamin