TUM SATILIK İLANI AÇACAK ARKADAŞLARA BENDEN (KA)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sa kardeşim bayağı maceralar atlatmış yaşadıkçada hep beraber atlatacağız senin siteyle ilgine baktım benim sana veye site üyelerine bir sözüm asla yok tabiki satacaz alacaz ben sen enson kelimende biz bir bir olalım yazdığından kendi tezini çürütmüşsün bağımında yazdım dakka bir gol bir hemen satacak ilk konusu sefta satış sen ne dersin  sonra ist ithal jumbo alan bir sürü arkadaş zarar etmedimi bu gün onlara gelen yarın bizlere gelir ben hiçbir zaman kendime yaramayan bir kuşu bir başkasına layık görerek satmadım satmamda  allah cc nasipte etmesin bu camiada birebir çok uçuk badireler atlatmadım çok şükür her zaman az kuşu olanada çok kuşu olanada ucuzada pahalıyada bakmaksızın aynı içimden geldiği gibi doğal pozitif bakıyor bakmayada devam edeceğim şu an aklıma gelenler bunlar kafana takılan bir problem varsa bizlerin elinden gelecek her zaman 24 sat  ben hazırım hakkını helal et  slm
dün akşamkı  satılık konu silindi sende görsen aynı tepkiyi vereceğini düşünmekteyim

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
süleyman abi de  siteyi sahibinden com gibi kullanıldıgını  söylüyor  abi  beki  sende site kurdun  senin sitendede  satılık bölümü  yok mu  senin sitende  de  zamanla böyle durumlarla karsılasılmıyacak mı sitene reklem almayacak mısın ABİ gelir kaynagın sadece cebinden mi karsılacaksın yada  sende  ilan verme
unutulur gidersiniz  benim düşüncem bu
ben iddalarımın  arkasındayım  site amacını  aşmış demiyorum  ama satış satılık konusu biraz  rencide  edilmedi  mi alan içinde  satan içinde

icon_naughty KARDEŞ BU SİTEDE PROFOSYONEL TAKILAN HİÇ BİR KUŞÇUNUN KUŞU ELİNDE KALMAZ İLANA BİLE GEREK YOK ÖYLE BALLA REÇELLE KIMSE UĞRAŞMAZ BİZİM KUMESLER KAPALI GİŞE OYNUYOR HİÇ OLMAZSA DAMIZLIK OLUR  icon_naughty demelerinden bile biziLERİ nekadar  küçük  gördükleri orTADA BİZLERDE  BİRGÜN  BU AZİMLE  AMATÖR RUHLU PROFOSYONELLER OLURUZ  ALLAH IN İZNİLE

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
KEMAL ABİ  KONUYUGÖRMEK DEGİL  TAKINTIM  lakin  örnek  davranışlar vardır  bizlerin  örnek alacagı
site  yönetimi var mı  var  baktı  gördü  yayınladı peki abi  buraya kadar vaRIM  BENİM  şahsım olarak kırıldıgım konu satılık kösesi  sahininden gibi  kullanılıyor  yorumları bu bir  alanda  satanda  hayırlı olsun  onada varım    lakin elbetteki  bu sitede yayınlayacak  böyle  bir sitede yayınlamasında  nerede yayınlasın ilanını vur kaç taktigi  tamam alan memnun degilse yazar bir  metin atar siteye  veriri ismini  cismini telefonunu yayınlar bu  bukadar  basittir

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Hakan TOĞA' Alıntı:
süleyman abi de  siteyi sahibinden com gibi kullanıldıgını  söylüyor  abi  beki  sende site kurdun  senin sitendede  satılık bölümü  yok mu  senin sitende  de  zamanla böyle durumlarla karsılasılmıyacak mı sitene reklem almayacak mısın ABİ gelir kaynagın sadece cebinden mi karsılacaksın yada  sende  ilan verme
unutulur gidersiniz  benim düşüncem bu
ben iddalarımın  arkasındayım  site amacını  aşmış demiyorum  ama satış satılık konusu biraz  rencide  edilmedi  mi alan içinde  satan içinde

icon_naughty KARDEŞ BU SİTEDE PROFOSYONEL TAKILAN HİÇ BİR KUŞÇUNUN KUŞU ELİNDE KALMAZ İLANA BİLE GEREK YOK ÖYLE BALLA REÇELLE KIMSE UĞRAŞMAZ BİZİM KUMESLER KAPALI GİŞE OYNUYOR HİÇ OLMAZSA DAMIZLIK OLUR  icon_naughty demelerinden bile biziLERİ nekadar  küçük  gördükleri orTADA BİZLERDE  BİRGÜN  BU AZİMLE  AMATÖR RUHLU PROFOSYONELLER OLURUZ  ALLAH IN İZNİLE
Hakan kardeşim maalesef konuyu ya  tam anlamadın veya gereksiz bir alınganlık yaptın boş yere antipatik yazılar yazıyorsun.bence iyi niyetlisin ama konulara tam vakıf olmadıgın için sebepsiz bir alınganlık içinde mesnetsiz şeyler yazıyorsun.Adam sana tek laf etmemişki.Öyle her kesede parmak sallama bence icon_naughty.Ne zaman Kemal abinin bu siteye harcadıgı emegi sende harcarsın yaptıgı paylaşımları sende yaparsın  o zaman bizde seni daha çok dikkate alırız...Yok öyle beleş kahramanlık..Sakin ol ve yazılanları ön yargısız bir daha oku bence...

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Bora DERİCİ' Alıntı:
Hakan kardeşim maalesef konuyu ya  tam anlamadın veya gereksiz bir alınganlık yaptın boş yere antipatik yazılar yazıyorsun.bence iyi niyetlisin ama konulara tam vakıf olmadıgın için sebepsiz bir alınganlık içinde mesnetsiz şeyler yazıyorsun.Adam sana tek laf etmemişki.Öyle her kesede parmak sallama bence icon_naughty.Ne zaman Kemal abinin bu siteye harcadıgı emegi sende harcarsın yaptıgı paylaşımları sende yaparsın  o zaman bizde seni daha çok dikkate alırız...Yok öyle beleş kahramanlık..Sakin ol ve yazılanları ön yargısız bir daha oku bence...
Bora abi merhabalar... senden tam 22 yaş ufağım abi. konuyu baştan sona kadar okudum lakin Hakan abi Kemal abiyle bir/aynı dilde laf etmeye çalıştığı gibi, bu tür tavırlarada değinmiş. Siz abilerimiz bize böyle davranırlarsa bu üslupla bizi terlerlerse bizde soğuruz bu işlerden diye düşünüyorum?

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Uğur SARI' Alıntı:
Bora abi merhabalar... senden tam 22 yaş ufağım abi. konuyu baştan sona kadar okudum lakin Hakan abi Kemal abiyle bir/aynı dilde laf etmeye çalıştığı gibi, bu tür tavırlarada değinmiş. Siz abilerimiz bize böyle davranırlarsa bu üslupla bizi terlerlerse bizde soğuruz bu işlerden diye düşünüyorum?
Ugur kardeşim benim yazdıklarımdan sen Hakan kardeşimi tersledigim sonucunu çıkardıysan benim sana verecek hiç bir cevabım olamaz.Anlaşamadıgımız konu şu siz sadece bu iletiyi okuyup fikir beyan ediyorsunuz bizlerse bu güne kadar okudugumuz,gördügümüz ve duydugumuz binlerce ileti olay ve kazıklanmış insanların üzüntülerini bilerek siz yenileri korumak adına hareket ediyoruz..bilmem şimdi anladınmı kardeşim..

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
daha bitmedi aslında söyleceklerim içimizdeki irlandalılar  diye  bir laf var  hatırlar mısınız
daha düne kadar benim jumbo larıma  kırık diyen bursalı üretici arkadaşlar yani  kötülemeye calışıp  biraz daha  fiyat kırmaya  çalışan (irlandalılar )varya
bütün yavru kuşlarımı ayagındaki iki halkadan tanırım hepsinde  tane tane not etmişimdir  190 olmuştur receteleri  tüm dökümanları mevcuttur  25 takım kuşumun 12 yerli 8 takım jumbo 5 takım jumbo cek kırması gene proflar dalga gecergibi  yok artık bunudamı yazdın dedikleri yazılarım notlarım olmustur  kendime  güvenmesem altından ne renk  cıkacagın akadar  yavru kusu tahmin ederim yanılma payım olur tabiki  oda yumurtayı  kaydırma işlemini  not olmadıysam ama almısımdır  nereye yazdıgımı  bulamamısımdır (irlandalılara)  geri  dönelim proileflar gittim kümeslerini gezdim adımı bile bilmez  ama iki  bilemedim 3 yavrum damızlık olmuş bana kusumu tarif ediyor  resmimi sitede  kulalnıyor  arıyorum o kuşlar benim kusum  resimleri kullanma  diyorum adam  sanane diyor  sen kimsin ozaman internete atma  diyor  vay be (irlandalı arkadasım ) iste  takıldıgım konular  bunlar  profoyenel bile  bunu yapıyorsa  diyerlerine  ne acet

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Bora DERİCİ' Alıntı:
Ugur kardeşim benim yazdıklarımdan sen Hakan kardeşimi tersledigim sonucunu çıkardıysan benim sana verecek hiç bir cevabım olamaz.
benim sana yazdığım saygı dolu yazıya rağmen sen bana cevabım olamaz diyosan Bora abi, bizi terslemediğini göstermiş oluyosun... kusura bakma abi

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
bora abi  haklısın  ama takındııgım tavır  yanlış anlasılmasın ben gercek ne ise onu dile gtirdim  tavrım ne size  ne de kemal beye üzüntüm desteklenecegimiz yere bircok  kişiyi ima ediliyor  anlamı  cıkardıgımdandır

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Bora DERİCİ' Alıntı:
Ugur kardeşim benim yazdıklarımdan sen Hakan kardeşimi tersledigim sonucunu çıkardıysan benim sana verecek hiç bir cevabım olamaz.Anlaşamadıgımız konu şu siz sadece bu iletiyi okuyup fikir beyan ediyorsunuz bizlerse bu güne kadar okudugumuz,gördügümüz ve duydugumuz binlerce ileti olay ve kazıklanmış insanların üzüntülerini bilerek siz yenileri korumak adına hareket ediyoruz..bilmem şimdi anladınmı kardeşim..
Ugur bir daha oku..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
hakan kardeşim o şahısların kim olduğunu biliyorsan söyle bizde bilelim. böyle yapanları teşir edelimki herkez bilsin..
bilmek bilmemekten iyidir...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
  birde  son 3  4 aydır  satış  ilanlarını  takip  ediyorum  ama  hep  hatırı sayılır kişiler ilanlara  hayırlı satışlar  alana satana hayırlı olsun deyip  mükemmel işleyen fabrikalarını  biraz daha  büyütmüşler  küçük  amatör  hevesle  heyecanla  bu  hobiyi götürene iyilerin kötülerini vererek agızlarına  bir parmak bal  sürerek  gönderenleri  duyunca  üzülüyorum  önce  biz BİR BİR olalım  NEDERSİNİZ

kardeş sen o parmak sallamanla öne geçtin senin bu yazına biz ne yapsaydık senin hazmetmek ve hazmedememek gibi bir sıkıntınmı var çözemedim  benim yazdıklarımı ve paylaştıklarımı bir oku zahmet olmazsa ondansonra nasıl davrandığına bir bak bence benden konu başlığını kaçırmşsın herhalde vede beni bu paylaşımlara mecbur eden çok şükür içimdeki vatan sevgisi sen veya bir başkası beni bu şekildeki kemal akbulut olarak

taşam biçiminden ve yapacaklarımdan vaz geçiremez ama ben yaradılanı seviyorum

yaradandan ötürü senide seviyorum teşekkür ederim sağol

bu konuyada birdaha dönmeme kararı aldım

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
kemal bey amca sizler  bu gibi sitelere örnek teşkil etmeseydiniz bizler zaten bu sitelere bu  hobiye  gönul vermezdik lakin  sizden  sahsım adıma  özür dilerim istemeyerek olsa da sizi kırmısım  amacım innanın bu  degildi  sadece bellibir konuda  herkez kastediliyor  diye  bir  algı olustu bende
yanlış anlasıldıysam herkezden özür  dilerim  kemal bey amaca  tekrar  özür  dilerim kırdıysam  saygılarımla

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
Mert AYDIN' Alıntı:
hakan kardeşim o şahısların kim olduğunu biliyorsan söyle bizde bilelim. böyle yapanları teşir edelimki herkez bilsin..
bilmek bilmemekten iyidir...
  dostum bu  bana yakışmaz isim vermek  yer söylemek  lakin kuş alırkende  satarkende  büyüklerin dedigibi  görerek  veya  göztererek  almak lazım  öncelikle resimlerde  bir  fark  bulmaya calış  sonra  farklı bir ilde isen güvencecegin bir insan varsa  onu yolla yoksa  son bir  görüşme yap  eminsen  AL