kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
sa kardeşim bayağı maceralar atlatmış yaşadıkçada hep beraber atlatacağız senin siteyle ilgine baktım benim sana veye site üyelerine bir sözüm asla yok tabiki satacaz alacaz ben sen enson kelimende biz bir bir olalım yazdığından kendi tezini çürütmüşsün bağımında yazdım dakka bir gol bir hemen satacak ilk konusu sefta satış sen ne dersin sonra ist ithal jumbo alan bir sürü arkadaş zarar etmedimi bu gün onlara gelen yarın bizlere gelir ben hiçbir zaman kendime yaramayan bir kuşu bir başkasına layık görerek satmadım satmamda allah cc nasipte etmesin bu camiada birebir çok uçuk badireler atlatmadım çok şükür her zaman az kuşu olanada çok kuşu olanada ucuzada pahalıyada bakmaksızın aynı içimden geldiği gibi doğal pozitif bakıyor bakmayada devam edeceğim şu an aklıma gelenler bunlar kafana takılan bir problem varsa bizlerin elinden gelecek her zaman 24 sat ben hazırım hakkını helal et slm
dün akşamkı satılık konu silindi sende görsen aynı tepkiyi vereceğini düşünmekteyim
dün akşamkı satılık konu silindi sende görsen aynı tepkiyi vereceğini düşünmekteyim