TÜM ÜRETİCİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BİZİM TAHIL CİNSİ EKİLEBİLİR MAHSÜLLERİ EKİM YAPMADAN ÖNCE İLAÇLIYORUZ EKECEĞİMİZ ALANDAN FAZLACA TOHUM AYRILARAK ARTMIŞSA BAZI ÇİFTÇİLER BUNU PİYASAYA SÜRÜYOR VE BİZLERDE YIKAMADAN ÇİMLENDİRİRSEK DURUM VAHİM  GEÇMİŞ OLSUN ONUN İÇİN YEMLERİNİZİ GÜVENİLİR YERLERDEN ALINMASI VE İLERİDE BAŞINIZA GELEBİLECEK HERHANGİ BİR TALİHSİZLİKLERDE FATURA VE FİŞİNİ MUHAKKAK ALIN VE SAKLAYIN SLM

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Abi çimleme yapıldığında 2 gün boyunca, sularını değiştiriyoruz. Yani yıkanmış oluyor.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
abilerim kıyıkarken ondan kurtulursun slmdır kardeş ilk önce sularını ilaçla birleştiriyorsun o suyu tahıl bünyesine çekiyor yani yıkanmış olmuyor kıdır abi tahıl ilk suyla karşılaştığında  kuru şken eğer ilçlı ise

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kemal abicim, 7. defa okuyuşumda anladım ne demek istediğini. :)
Bu şekilde düşünmemiştim. İlacım muhteviyatını bilmediğim için yorum yapamayacağım. Umarım bizlere ve kuşlarımıza zarar vermiyordur.

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Kemal abicim, 7. defa okuyuşumda anladım ne demek istediğini. :)
Bu şekilde düşünmemiştim. İlacım muhteviyatını bilmediğim için yorum yapamayacağım. Umarım bizlere ve kuşlarımıza zarar vermiyordur.
  :)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ben konyada olduğum için sıkıntı yok, ilaçsız vs siz beleşe buluyorum sağolsun bir iki kişiye bana 1-2 poşet getir dedim evde 5 poşet var bende bol bol çimlendirip kendimde yiyorum sabahları :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşlar ilaç atılmadığında toprağa düşen tohum karınca ve diğer canlılar tarafından yok edilmemesi için mecburen en etkilisini ve bir kaç çeşit ilaç yani zehir ile tahılı hafif nemlendirerek karıştırılır ve tahıla yapışır bunlar artıncada çiftçilerimiz işin bu boyutunu düşünemediklerinden ekimden sonra satabiliyorlar sonrada diğer fabrikalarda yıkama olmadığı için hepsiyle karışıp oda kadere  diye yıkamak en doğru olanıdır diye yazdım  belki bir milyonda bir ihtimal ama kişi başına geldiğinde milyonda milyon slm

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu,uyarı için teşekkürler.

şenol34

Yeni Üyemiz
ARKADAŞLAR  ÇIMLEME YAPACANIZ ZAMAN  BU TIP TARIM İLACLARDAN SORUN YAŞAMANIZ ICIN 1LT SUYA 3YEMEK KAŞİGI HAKIKI ELMA SIRKESI KULLANIN 20DAKIKA BEKLETIN SONRA BOL BOL TEMIZ SUYLE DORLAIN  SORUN OLMAZ .SAYGILAR

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Teşekkurler. Asşında bizler içinde geçerli. Her meyve sebzede neredeyse ilaçlanıyor.  Buğdayıda çok iyi duralıyıp  kuşlarımıza vermeliyiz. Ayrıca o ilaçlı toksitler atılan meyveyinin yada sebzenin, bugdayın,arpanın içinde emilmez.O ilaçın amaçı kalkan görevidir...