tüm üreticiler

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
herkese merhabalar.aslında konuyu pek acmak ıstemıyordum ama sızınde göruslerınızı almak ıstedım.

.ınsanların bız kus severlere tepkısı aslında anlatmak ıstedıgım.hobı olarak kurdugum kucuk uretımhaneyı duyan herkesın ılk basta yuzunde alaycı bı gulumseme, ne yaptıgını nasıl yaptıgını hangı sartlarda burayı kurdugunu nekadar emek harcadıgını bılmeden olum kuşcumu oldun demelerı aslında benı kızdırmaya yetıyor.bende gulup gecsemde bu söylenenlere ıcten ıce bı kızgınlıgım var aslında.bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum ama bır canlıyı beslemek buyutmek Allahın verdıgı bı cana sahıp cıkmak onun herseyıyle ılgılenmek kötu bı duygumudur.evet işin ticari yönude var ama buda olması gerekıyor onca emegın karsılıgını cokda aldıgımızı zannetmıyorum bıze getırısı ancak masrafları karsılar.yeterınce ınsanlarla ugrasmıyormuyuz sızcede. bu ısle bırazda olsa stresten uzak bıkac saat gecıyoruz.fıkırlerınızı almak ısterım sızınde basınıza böyle bıtakım olaylar gelıyormu?

herkese saygılar...

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Haklısın. Farklı gözle bakan çok kişi var ama sonuçta hayvanları özellikle de kuşları çok sevdiğim için kimin ne dediği ne gözle baktığı benim hiç umrumda değil. Çünkü mubişleri çok seviyorum :)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş profilde yaşın yazmıyor o yüzden seni tam anlyamadım fakat hayat bu kimi uyusun diye beşiğini sallar kimi uyansın diye bizim bu sitedeki tüm herkes uyansın diye sallayanlardan olunca relaxs olacak kendini kimseye kabul ettirmek zorunda değilsin bu kuş işi rehabilitasyon olarak bak ve bunlarla uğraşmayan pskolojilerine bir baksınlar seni eleştirenler senden fazlamı bir bak slm

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
..muhakkak gülüp geçenler olacaktır..fakat sonuçta bu bir uğraş..kemal arkadaşında dediği gibi bu işe rehabilitasyon olarak bak..Yaptığın işin ehemmiyetine öncelikle sen inanmalısın ki
karşındaki insan sana ve yaptığın işe saygı göstersin..
..Ben mesela mubişlerimle ilgilenirken dünyayla ilişkim kopuyor o an..Bu bambaşka bir duygu..yaşamayan bilemez anlatamazsında..anlatmayada gerek yok zaten... ;D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ben tersler geçerim hiç uğraşamam çok üsteleyenede sen kendi işine bak der geçerim.
zaten ben tersledikce millet merak ediyor bi bakıyorum ya ben kafes aldım bana bi kuş verirmisin diyor :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Amaç herkesin sevdiği işi yapması yada hobi olarak uğraşıp hoş vakit gaçirmesi kuşçu diye inanın sitede bütün üyelere deniyordur çevrelerinde ama amaç bu işten alınan haz bırakın insanların dediklerini sizde bizler gibi bildiğiniz yolda yola devam edin

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:
herkese merhabalar.aslında konuyu pek acmak ıstemıyordum ama sızınde göruslerınızı almak ıstedım.

.ınsanların bız kus severlere tepkısı aslında anlatmak ıstedıgım.hobı olarak kurdugum kucuk uretımhaneyı duyan herkesın ılk basta yuzunde alaycı bı gulumseme, ne yaptıgını nasıl yaptıgını hangı sartlarda burayı kurdugunu nekadar emek harcadıgını bılmeden olum kuşcumu oldun demelerı aslında benı kızdırmaya yetıyor.bende gulup gecsemde bu söylenenlere ıcten ıce bı kızgınlıgım var aslında.bılmıyorum yanlısmı dusunuyorum ama bır canlıyı beslemek buyutmek Allahın verdıgı bı cana sahıp cıkmak onun herseyıyle ılgılenmek kötu bı duygumudur.evet işin ticari yönude var ama buda olması gerekıyor onca emegın karsılıgını cokda aldıgımızı zannetmıyorum bıze getırısı ancak masrafları karsılar.yeterınce ınsanlarla ugrasmıyormuyuz sızcede. bu ısle bırazda olsa stresten uzak bıkac saat gecıyoruz.fıkırlerınızı almak ısterım sızınde basınıza böyle bıtakım olaylar gelıyormu?

herkese saygılar...
Vallahi haklısın hüseyin benimde başıma geliyor böyle şeyler.bu dünyanın stresini bir nebzede alıyorlar üzerimizden kuşlarımız

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
valla ben bir konu açmıştım bir kaç hafta önce ailem ve işimden arta kalan zamanımı tamamen mubişlerime ayırıyorum diye ordada belirtmiştim. (tabi fenerbahçemin maçları ile halı saha maçlarımda var ama zaman olarak pek bişey tutmuyor.) falancı kuşcu demiş ayy burası kokuyo demiş vay çok gürültü yapıyolarmış kimin ne dediği ne düşündüğü çokta umrumda değil. (tabi insanların özgürlük alanlarına kısıtlamıyorsam sorun yok)

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Valla isteyene gider!!!

Öyle civata dan yorum yapmak yok.Zaten onlar ne anlar ki?

Ne anlarlar ki sabah 06:00 da kalkıp yavrulara kusacak annenin mamasını?

Ne anlarlar ki yavru yeme düşünce aman zorlanmasın da haspur verelim yumuşak olur dememizi?

Ne anlarlar ki tüye giren kuşun çektiği ızdırabı?

Ne anlarlar ki yeme düşen yavrunun meraklı bakışını?

ZATEN ONLAR İNSAN BEDENİ İÇİNDE BU DUYGULARDAN YOKSUN OLARAK ÖLECEK VE MALESEF BU ZEVKDEN MAHSUN KALACAKLAR....

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM

herkese saygılar...
Evet kuşcu oldum de...

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Takmıyacaksın abi böle şeyleri kafaya  kim ne derse desin ...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hüseyin bey, "Hayvanları sev(e)meyen insanlarıda sevemiyor" Biz bunun yüzlerce örneğini gördük.

duyan herkesın yuzunde alaycı bı gulumseme
    Böyle insanların alayına sepet havası..

Yalnız değilsiniz, TKKKF çatısı altında, çeşitli meslek gruplarından binlerce KuşSeverden oluşmuş kocaman bir Aileyiz.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Üstad Sagopa der ki; ''Bazı anlar bazıları seni senden daha iyi anlar
Ama çoğu zaman seni sen gibi anlamayanlar var''

İşin özeti bu olsa gerek :)

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Hayatım boyunca hayvan sevgim hep bi küçümseme hep bi zayıflık gereksizlik olarak duyulmuştur gerek ailede gerek arkadaş ortamında ben bunların hiç birine kulak asmadım küçüklüğümde ailem okumaz bu kuşla köpekle işi gücü derdi güvercinlerimi gönderdiler muhabbet kuşlarımı saldılar köpeklerimi gönderdiler  ama insan neyse o olmalı şimdi öğretmenim evim yaptığım hayvan resimleriyle dolu  okulda öğretmen arkadaşlarla konuşuyoruz anlatıyorum üretimde ne emekler verdiğimi hayret le dinliyolar merak ediyolar öğrencilerime bu hobiyi aşılıyorum veliler çocukların davranışlarının değiştiğini söylüyor mahalledeki kedi köpeklere ekmek yemek götürüyolarmış  size laf edenler kendilerinden başka bişey düşünmeyen aciz insanlar sizse kendinden başka bi canlıya emek veren asil bir insansınız ...

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK

herkese saygılar...
siz hobi amaçlı olarak kurmuşsunuz ben üretim ve toptan satış amacıyla kurdum çevremden aldığım tepkinin yanında insanların yaptığınız işi küçümsemeleri ve en basit inden petshop çulara kuş teklif ederken gördüğüm tavır beni aşırı şekilde rahatsız etti sadece kartımı vermek için gittiğim toptancı arkadaşlardan bazıları hiç ilgilenmedi daha sonra o ilgilenmeyen arkadaşlar çok aradılar ama iş işten geçti insanların kafasında kuş üretimi bir sektör veya bir iş olarak görülmüyor tavuk yetiştiren biri üretici olarak görülürken siz isterseniz 1000 tane kuşla üretim yapın adınız kuşçu oluyor çok basitinden bir petshopçuya gittim fiyat verdim ilk başta ilgilenmeyen adam fiyatları duyunca değişti nasıl çalışırız nasıl satıyorsunuz muhabbetine girdi tabi adet alırsanız çalışırız dedim 100 adet alayım haftadan haftaya ödiyeyim dedi önce beğenmediği adamdan 100 tane kuşu veresiye istedi ortalama bir petshop kuruluş masrafı 10000 tl siz 50000 tl ile kuş üretin adınız üreticiye çıkmaz adam 5000 tl ile petshop açsın adı evcil hayvan mağazasına petshop çuya çıkar buda bu işin kaderi

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
Mehmet YILMAZ' Alıntı:
Üstad Sagopa der ki; ''Bazı anlar bazıları seni senden daha iyi anlar
Ama çoğu zaman seni sen gibi anlamayanlar var''

İşin özeti bu olsa gerek :)
YO YO  KAF KEF

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
AYNI OLAYLAR BİZİMDE BAŞIMIZDA O YÜZDEN SİZEDE TAVSİYEM BİLMEYEN BU İŞTEN ANLAMAYAN ADAMLARIN YANINDA PEK MUHABBETİNE GİRMEYİN KAFA BASMAYINCA BU İŞLERİ FUZULİ GÖRÜYORLAR GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞÜYORUZ AMA1 KUŞ VARDI EVİMDE ŞİMDİ 10  smileki smileki