tünekde yumurtlayan muhabbet kuşu video

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Kuşun bi suçu yokki onu besleyen gerizekalı bir çift kuşu kapatmı8ş kafese ama farkındaysanız kafeste yuvaluk yok kuş neyapsın mecburen yumurtluyo o şekilde yazık günah yaaa. böyle insanların hayvanlara yaklaşması bile dogru degil. Saygılar. Paylaşım için tşk.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Eline kamerayı almış, belli ki kuşun yumurtlayacağını bliyordu..
    Şimdi tüm Dünya ona küfr ediyor dur.

Kuşlarımızı sorumsuz insanlara vermeyelim.. 

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ben sabah girdiğimde videoyu açamadım ve  altındaki kelimeyi (Budgie Laying An Egg) kopyalayıp youtubedebn aradım ve izledim ama izlediğim video bu değildi bunun gibi vicdansılardan demekki çok var

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Helal olsun ye ye diyor bir de ya hayvanları dişi erkek tıkmışlar bir kafese yuva yok bir şey yok ye ye yapıyor sonra.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Arkadaşlar, kuşların sahibi (Videoyu çeken) kişiye uzun uğraşlar sonunda ulaşabildim. O video yaklaşık 2 yıl önce çekmiş. O dönem çok varlıklıymış, şimdiki durumunu anlatan resim aşağıda. Kuşların ahını aldıktan sonra tüm varlığını kısa zamanda kaybetmiş. Sokaklarda yatıp-kalkıyormuş..

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
İçin de insan sevgisi olmayanda hayvan sevgisimi olur.Yorumun birinde MAL yazıyor ya bence MAL a kurban olsun.Yazık o hayvanlara

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Arkadaşlar, kuşların sahibi (Videoyu çeken) kişiye uzun uğraşlar sonunda ulaşabildim. O video yaklaşık 2 yıl önce çekmiş. O dönem çok varlıklıymış, şimdiki durumunu anlatan resim aşağıda. Kuşların ahını aldıktan sonra tüm varlığını kısa zamanda kaybetmiş. Sokaklarda yatıp-kalkıyormuş..
Yılmaz nerdeymiş bu, gidip dövelim :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Sırf görüntüyü paylaşmak için bu gibi durumlara başvuranları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
vicdansız kutluk olmadığı gibi çekim yapıcam diye haynanıda rahat bırakmıyo yazık