Tüyleri Kabardı - Öylece Duruyor - Hastamı oldu ?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
engin' Alıntı:
büyük geçmiş olsun kardeşim
senin bundan sonra yapacağın fazla birşey yok suyuna vitamin damlat kuşu sıcak bir yere gütür ama dikkat et o yerde ki ısı değişmesin mesela kombinin önüne koyacaksan o kombiyi hep açık ve aynı derecede tut kuşun çok kötüyse antibiyotik kullan (vıtaform olabilir) ben kuşum hasta olduğu zaman şırınganın içine haşlanmış patates, su, 3 damla elma sirkesi, 5 damla limon, 5 damla suya damlatılan vitamin ve 1 adet aspirin koyuyorum onu kuşa 7 hergün tazelemek şartıyla veriyorum ve gerçekten faydası oluyo deneyebilirsin
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
Engin sen burda hiçkimseye hasta kuşu için bilgi verme
birdaha bilgi verirsen seni bu  siteden silerim
hiç bir şekilde ilaç tarifi yapma 
burası çocuk yuvası değil o o şırıngaya koyup verdiğin ne :mad:

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Engin sen burda hiçkimseye hasta kuşu için bilgi verme birdaha bilgi verirsen seni bu  siteden silerim
hiç bir şekilde ilaç tarifi yapma  burası çocuk yuvası değil o o şırıngaya koyup verdiğin ne :mad:
tamam özür dilerim  :( :-[ :'(
faydasını gördüğüm için sadece yapabilirsiniz dedim

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
adamın kuşunu öldüreceksin sonrada özür diliyorsun.arkadaşlar bilmediğiniz konularda yorum yapmayınız.yoksa amaç yazmak için yazmak olsa her konuya yazacak bir şey olur.lütfen biraz dikkat.

msyb

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Said
Soyadı
Yarar
malesef abiler  bugün antibiyotiği kullanmaya başladığım  ikinci gün...ama  aksine  iyileşme yok  iyice soluyo  hayvan ya can gidicek of Allahım :(

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Antibiyotik 2 günde iyileştirmez. en az 5 gün sonra etki alırsın. ne kullanıyorsun antibiyotik olarak?

msyb

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Said
Soyadı
Yarar
mehmet ve  ilker abi bursa animalium diye beşevlerde bi yere gittim, antibiyotik karışımı verdi iki üç tane karıştırıp verdi.şırınga ile aldım.suyuna karıştırdım.kakası kurumuş duruyo zaten çıkaramadm.suyu ben kndim damlalıkla içiriyorum anca öle içirebiliyorum.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Antibiyotiğin ne olduğu net değil. Vitaform kullanabilirsin yada neoteramcyn+vitamin kullanabilirsin. Vitamin takviyesini unutma. Arkasındaki kurumuş kakasının kenarından yavaş yavaş kulak temizleme çubuğu ile varsa kantron yoksa zeytin yağı ile temizleyip kopartabilirsin.

msyb

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed Said
Soyadı
Yarar
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Antibiyotiğin ne olduğu net değil. Vitaform kullanabilirsin yada neoteramcyn+vitamin kullanabilirsin. Vitamin takviyesini unutma. Arkasındaki kurumuş kakasının kenarından yavaş yavaş kulak temizleme çubuğu ile varsa kantron yoksa zeytin yağı ile temizleyip kopartabilirsin.
ağabey buraya konu açtığımda da söylenmişti bu abi bende  ilettim ben de vitaformdan daha etkili  bir karışım yapıcam dedi öyle aldım açıkçası

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
msyb' Alıntı:
ağabey buraya konu açtığımda da söylenmişti bu abi bende  ilettim ben de vitaformdan daha etkili  bir karışım yapıcam dedi öyle aldım açıkçası
Ben sana verilen antibiyotiği karışımı (?) neyse bilemem. yapılması gerekeni söyledim. Sonuçta bu ilaçlar uzmanlar tarafından hazırlanıyor.