Ücretsiz Sahiplendirme

Erdem Demir

Üyemiz
Arkadaşlar 3 adet zebra ispinozu yavrusunu ücretsiz sahiplendireceğim. 35 günlükler.Almak isteyenler birgün öncesinden haber verirlerse Bayraklı Adliye yakınındaki ofisimden teslim alabilirler.

gokhan943

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
KARTAL
hocam ben öğretmenim. öğrencilerime hediye etmek maksadıyla alabilirim kuşlarınızı tabi sizin için de uygunsa

Erdem Demir

Üyemiz
Gökhan KARTAL' Alıntı:
hocam ben öğretmenim. öğrencilerime hediye etmek maksadıyla alabilirim kuşlarınızı tabi sizin için de uygunsa
Hocam tabi ki seve seve zaten amacım bu sevgiyi birilerine aşılayabilmek o amaçla ücretsiz sahiplendiriyorum. İzmir Bayraklı'da ofisim gelebilirseniz birgün öncesinden haber verin kuşlkarı alabilirsiniz

gokhan943

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
KARTAL
adresinizi özelden yazabilirsiniz. inşallah cuma günü saat 4 buçuk gibi gelebilirim. bornovada ikamet ediyorum bende.

Erdem Demir

Üyemiz
Arkadaşlar 3 çift zebra ispinozum var. Hepsi üretimde ve bu çiftlerimden çıkan tüm yavruları ücretsiz olarak sahiplendireceğim. Şu anda büyüyen 5 adet daha yavru var yeme düştüğünde onları da ücretsiz olarak sahiplendireceğim.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Erdem DEMİR' Alıntı:
Arkadaşlar 3 çift zebra ispinozum var. Hepsi üretimde ve bu çiftlerimden çıkan tüm yavruları ücretsiz olarak sahiplendireceğim. Şu anda büyüyen 5 adet daha yavru var yeme düştüğünde onları da ücretsiz olarak sahiplendireceğim.
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Değerini bilecek insanların eline gitmesi dileğiyle...

gokhan943

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
KARTAL
Erdem Bey'e öğrencilerim adına teşekkür ediyorum kuşlar çok sevimli maşallah:) muhabbet kuşu yanında hint bülbülü merakım da başladı:)

coleman26

Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
İPAR
ESKİŞEHİR'E Gönderim yapabilecek arkadaşlar  5 takım Jumbo hint bülbülü alacağım. fiat ve yer yazarsanız sevinirim selamlar.