eyvallah efekan kardeşim çok saol amin inş.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Maşallah kafes de kuşlar da süper. Zaten Günay abimin gaga taşlarına diyecek yok. İnşallah hayırlı üretimler olur.
Hasan US' Alıntı:Maşallah, hayırlı üretimler.
Ümit KOÇ' Alıntı:hayırlı üretimler
Mehmet UYAR.' Alıntı:Hayırlı üretimler![]()
Canan NUMAN' Alıntı:Çok şık bir model güle güle kullanın. Kuşlarda pırıl MAAŞALLAH. Acaba yem sistemi su sistemi otomatik kuruluyormu bu modellere?
herkese teşekkür ederim inş yavrulara bu kafestede devam ederim canan hanım bu modelde yem ve su sistemi otomatik değilFatih MANSIZ' Alıntı:hayırlı üretimler diliyorum
eyvallah allah razı olsun inş.Umut YESİR' Alıntı:hayırlı üretimler. Darısı başıma inşallah. ;D
şuan 3 çift var önümüzdeki ay 1 çift daha alıcam 3çiftin 2çifti daha yeni 1 aydır bende ve tüydeler yavru alamadım yani onlardan henüz ama çifttim tekken 3 ağız yavru aldımUmut ERGÜN' Alıntı:Şimdi bende salmadan kafese gecıcem ve bazı kuslarımı sattım gerıde 3 çift kaldı 3 çiftle rahatlıkla yavru alabılırmıyım sız kac cıft var burda ve yavru aldıınızmı
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:şuan 3 çift var önümüzdeki ay 1 çift daha alıcam 3çiftin 2çifti daha yeni 1 aydır bende ve tüydeler yavru alamadım yani onlardan henüz ama çifttim tekken 3 ağız yavru aldım
kafesin fiyatı: 240tl bst kafes cengiz abi sitede reklamı var arayıp konuşabilirsinMertcan YILMAZ' Alıntı:acaba hocam bu kafesin fiyatı ne kadar böyle birşey almayı düşünüyorum da ???
Gökhan YILMAZ' Alıntı:Maşallah. Bol yavrular almanız dileği ile
allah razı olsun inş.Umut ERGÜN' Alıntı:Peki sağol hayırlı üretimler