Un Kurdu

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
yararlı olacağına inanıyorum bir çiftde denemek lazım veya tecrübe edilmişse yararlanmak lazım

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
abi yağ oranı çok yüksek dengeli vermek lazım yanında bide yumurtayı normal şekilde verirsek yağlanma kaçınılmaz olut gibi geliyor ama tabi tek bir çiftte denemek lazım.

E

elaziz2316

Guest
    Deneyen olursa paylaşımşlarını bekliyoruz.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Arkadaşlar un kurdu gibi canlı yemler serçegiller ispinozlar için yararlı olur. Muhabbet ,paraket ve papağanlara uygun yem değil.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşların beslenmesi gaga yapılarıyla alakalıdır. Muhabbet kuşlarıda gaga yapıları itibariyle tohumla beslenen kuş grubundadırlar. Yani böcek yada kurtlarla beslenemezler.

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba Arkadaşlar,
Ben ispinozda ürettiğim için unkurduda üretiyorum.Muhabbetlerede verdim,cennetlerede,
Ancak sadece tadına bakıldığını gördüm.Isırılıp bırakılmış ve bir çoğu ölmüştü yani.
2.ci kezde denedim,250 kadar un kurdunu Ayrı bir kaba alıp önce yıkadım,sonrada kaynar su ile haşladım.Mercimek tanesi kadar küçüklükdede doğrayıp komple mamaya karıştırdım.Hiç yemeyeninede rastlamadım.Kültür kurulu duruyor,Havalar ısındığında aynı uygulama tekrar tekrar yapılır.Haşlanarak verildiğinde hiç bir mahsuruda yok.
Saygılar.

xdnmx

Yeni Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
kayabaşı
Canlı yemleri düz gagalı kuşlar tüketir genelde,muhabbetlerin canlı yem yediğini görmedim ama un kurtları  protein bakımındann zengin canlılardır.Kanaryalarda ve ispinozlarda çok faydasını gördüm.