Üretici Bilgilendirme Semineri

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Çok güzel bir organizasyon emeğinize sağlık.uzakta olup katılamayacaklar için Günay Ustamın öneriside on numara herşey için bir çözümü olan bu insana teşekkür ederim.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
arkadaşlar kabataş ido iskelesinden seminer yeri olan
Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Üreticileri Derneği
Ayvansaray mah.Mustafa paşa bostanı sok No: 6 Ayvansaray/Fatih/İstanbul adresine nasıl ulaşabilirim?
ido nun önünden tramvay geçiyor du ordan binsem trene fatihe gidebilirmiyim?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Muhabbet Kuşlarında Bakım,Üretim,Sağlık ve Kategorilerle ilgili Seminer verilecektir.
17/03/2013 Pazar günü Saat 11.00 de Dernek merkezimizde verilecek olan seminer,
Muhabbet kuşu hakemimiz Bilal Erdem tarafından verilecektir.
Dernek,kulüp üyelerimiz ve Muhabbet kuşuna gönül vermiş tüm arkadaşlarımız davetlidir.

NOT:Katılımcı tüm arkadaşlarımıza Seminer katılım belgesi verilecektir.

Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Üreticileri Derneği
Ayvansaray mah.Mustafa paşa bostanı sok No: 6 Ayvansaray/Fatih/İstanbul

Selahattin Güçlü
0532 466 91 92
Selahattin Abi senin yerin anladığım kadarı ile doğru anlamadıysam uyarırsınız mesajla.
İnşallah bende niyetine girdim. Orada olacağım. Bu haftasonu PAZAR günü Saat.10.50 gb.

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Selahattin abi üsküdardan gelip sana uğradığım yermi otoparkın içinden geçmiştik ? Kurufasulyeci vardı ? :)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Günden güne daha büyük bir ekip oluyoruz. Profesyonel anlamda dernek olarak ilkleri yapıyoruz. Malesef bizler gibi vardiyali çalışıp uzak şehirlerde olanlar katılamasa da şimdiden bu seminerde emeği geçen herkese teşekkurler.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
Günden güne daha büyük bir ekip oluyoruz. Profesyonel anlamda dernek olarak ilkleri yapıyoruz. Malesef bizler gibi vardiyali çalışıp uzak şehirlerde olanlar katılamasa da şimdiden bu seminerde emeği geçen herkese teşekkurler.
Öncelikle teşekkürler Çoşkun'um.
Biz ekip olarak sadece, bizimle yola devam eden, bizlere inanıp güvenip bizimle beraber tek vücut olan sizler için varız.Sizler olmasanız bizlerde de bu şevk bu idealizm olmaz.
Amacımız öyle yada böyle bir şekilde üreticinin yanında olmak, bizim için dernek demek sadece senelik aidat için değil, sadece bilezik parası toplamak için değil de bir şeyler için faydalı olabilmektir.Şayet bir şeyler de yapabiliyorsak ne mutlu bize...

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Sizin derneğe üye olmasam da yaptığınız çalışmaları ve etkinlikleri dikkatle takip ediyorum ve sizi takdir ediyorum. Allah yolunuzu/yolumuzu açık etsin. Burası bir aile, umarım hiç bir zamanda bozulmaz. Sağlıcakla kalın.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Kemal SOYLU' Alıntı:
Sizin derneğe üye olmasam da yaptığınız çalışmaları ve etkinlikleri dikkatle takip ediyorum ve sizi takdir ediyorum. Allah yolunuzu/yolumuzu açık etsin. Burası bir aile, umarım hiç bir zamanda bozulmaz. Sağlıcakla kalın.
Kemal usta zamanı geldi, artık seni de en yakın zamanda dernek üyesi olarak görmek istiyoruz  ;D

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bilal ERDEM' Alıntı:
Öncelikle teşekkürler Çoşkun'um.
Biz ekip olarak sadece, bizimle yola devam eden, bizlere inanıp güvenip bizimle beraber tek vücut olan sizler için varız.Sizler olmasanız bizlerde de bu şevk bu idealizm olmaz.
Amacımız öyle yada böyle bir şekilde üreticinin yanında olmak, bizim için dernek demek sadece senelik aidat için değil, sadece bilezik parası toplamak için değil de bir şeyler için faydalı olabilmektir.Şayet bir şeyler de yapabiliyorsak ne mutlu bize...
Diyecek söz bırakmamıssın abicim. Asıl biz bu projeleri hayata geçirmek için emek,zaman ve güç harcayan sizlere teşekkur ederiz. Sadece  söylediğin bir cümleyi yorumlamak istiyorum. Derneğimizi sadece senelik aidat olarak görenlere, yada görmek isteyenlere, buyrun seminerler , toplantılar, eğitimler... Bizler ve sizler için. Ön yargılarımızı yıkalım. Bu fayda hepimiz için...

kont_perguera

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kara
bana çok uzak işler nedeniyle gelemiyorum ama yeğenimi gönderiyorum... o bana anlatır artık..... :-[