afatsum03
Takipçi Üyemiz
Çok güzel bir organizasyon emeğinize sağlık.uzakta olup katılamayacaklar için Günay Ustamın öneriside on numara herşey için bir çözümü olan bu insana teşekkür ederim.
Selahattin Abi senin yerin anladığım kadarı ile doğru anlamadıysam uyarırsınız mesajla.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Muhabbet Kuşlarında Bakım,Üretim,Sağlık ve Kategorilerle ilgili Seminer verilecektir.
17/03/2013 Pazar günü Saat 11.00 de Dernek merkezimizde verilecek olan seminer,
Muhabbet kuşu hakemimiz Bilal Erdem tarafından verilecektir.
Dernek,kulüp üyelerimiz ve Muhabbet kuşuna gönül vermiş tüm arkadaşlarımız davetlidir.
NOT:Katılımcı tüm arkadaşlarımıza Seminer katılım belgesi verilecektir.
Kıvrık Gagalılar ve Kafes Kuşları Üreticileri Derneği
Ayvansaray mah.Mustafa paşa bostanı sok No: 6 Ayvansaray/Fatih/İstanbul
Selahattin Güçlü
0532 466 91 92
Aynen öyle canan benim yerimde olacakCanan NUMAN' Alıntı:Selahattin Abi senin yerin anladığım kadarı ile doğru anlamadıysam uyarırsınız mesajla.
İnşallah bende niyetine girdim. Orada olacağım. Bu haftasonu PAZAR günü Saat.10.50 gb.
aynen orası ersinErsin DEDE' Alıntı:Selahattin abi üsküdardan gelip sana uğradığım yermi otoparkın içinden geçmiştik ? Kurufasulyeci vardı ?![]()
M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:Günden güne daha büyük bir ekip oluyoruz. Profesyonel anlamda dernek olarak ilkleri yapıyoruz. Malesef bizler gibi vardiyali çalışıp uzak şehirlerde olanlar katılamasa da şimdiden bu seminerde emeği geçen herkese teşekkurler.
Öncelikle teşekkürler Çoşkun'um.M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:Günden güne daha büyük bir ekip oluyoruz. Profesyonel anlamda dernek olarak ilkleri yapıyoruz. Malesef bizler gibi vardiyali çalışıp uzak şehirlerde olanlar katılamasa da şimdiden bu seminerde emeği geçen herkese teşekkurler.
Kemal usta zamanı geldi, artık seni de en yakın zamanda dernek üyesi olarak görmek istiyoruz ;DKemal SOYLU' Alıntı:Sizin derneğe üye olmasam da yaptığınız çalışmaları ve etkinlikleri dikkatle takip ediyorum ve sizi takdir ediyorum. Allah yolunuzu/yolumuzu açık etsin. Burası bir aile, umarım hiç bir zamanda bozulmaz. Sağlıcakla kalın.
Diyecek söz bırakmamıssın abicim. Asıl biz bu projeleri hayata geçirmek için emek,zaman ve güç harcayan sizlere teşekkur ederiz. Sadece söylediğin bir cümleyi yorumlamak istiyorum. Derneğimizi sadece senelik aidat olarak görenlere, yada görmek isteyenlere, buyrun seminerler , toplantılar, eğitimler... Bizler ve sizler için. Ön yargılarımızı yıkalım. Bu fayda hepimiz için...Bilal ERDEM' Alıntı:Öncelikle teşekkürler Çoşkun'um.
Biz ekip olarak sadece, bizimle yola devam eden, bizlere inanıp güvenip bizimle beraber tek vücut olan sizler için varız.Sizler olmasanız bizlerde de bu şevk bu idealizm olmaz.
Amacımız öyle yada böyle bir şekilde üreticinin yanında olmak, bizim için dernek demek sadece senelik aidat için değil, sadece bilezik parası toplamak için değil de bir şeyler için faydalı olabilmektir.Şayet bir şeyler de yapabiliyorsak ne mutlu bize...
Habip TARLA' Alıntı:hayırlısı olur iyi olur inşallah...