Turgay DEMİRTAŞ' Alıntı:Malzeme olarak kolay temizlenmesi açısından Plastik öneriyorlar ama ben ahsap taraftariyim.
Ama sorulmasi gereken birkaç soru var aslında
1) MDF - ham sunta - suntalam - kontraplak
2) boyali malzemeler kusa zarar veririmi cila boya gibi seyler
Simdilik bunlar yukaridaki hangi malzemeden yapilirsa hem maliyet az olur hemde sağlikli olur...
Boya konusndada cila yafa boyadan kusa zarari olan varmidir....
guzel bır konuya degınmıssınız. ahşapda bit vb. pvc kullananlar da bu durum nasıl.ahşap sıcaklık konusunda pvc den daha saglıklı montaj dan sonra ahap boysı yapsak mantıklı gelıyor ama bu konuda tecrubelı olan arkdşlar cvp yazarsa sevınırım bende box sıstemı gecıyor .fkt bır turlu kararveremıyorum ahşap da bit vb haşereler sıkıntı lur dıye pvc daha mantılı gelıyor ama oda dogal ortam ve sıcaklık acısından nasıl
12mm ham medefeden yaptırdım fotoğrafları üreticiler kısmında 1 ayda kurduğum üretimhanem başlıklı açılan konudan bakabilirsinizMurat TÜRK' Alıntı:Ali Bey dolaplarınız için hangi malzemeyi kullandınız fotoğraflarını paylaşmanız mümkün mü? Fikir vermesi açısından.
Ali ÜNAL' Alıntı:12mm ham medefeden yaptırdım fotoğrafları üreticiler kısmında 1 ayda kurduğum üretimhanem başlıklı açılan konudan bakabilirsiniz
Kemal kardeşim seni görmek güzel...Kemal AKBULUT' Alıntı:NASIL KAÇ ADET YAPTIRACAKSAN ALİ AYDIN VAR SİTEDE SLM