ÜRETİM HANEMDE ÇEŞİT ARTIRMA DÜŞÜNCEM (hasan BAYTEMUR)

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
arkadaşlar zaten elimde birçok çeşit kuş üretimi yapmaktayım ama bu işi okadar çok seviyorumki dahada güzelleştirmek ve daha bir renk katmak istiyorum bu sebeple aşagıda resimlerini paylaşacagım kuşların üretimine girmeyi düşünüyorum özellikle mutasyon tarzları idalim ilk hedefte normallerlede başlaya bilirim mutasyonları bulamassam bu kuşlardan besleyenler varmı varsa ayrıntıları ve satanlar varsa fiyat bilgisi rica ediyorum sizlerden

http://[http://d1212.hizliresim.com/14/8/gplb6.jpg/img]

[img]http://d1212.hizliresim.com/14/8/gplc6.jpg

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Hasan abi jakoda alalım sana 1 - 2 çift
ufak finch türleri daha çok ilgimi çekiyor ama bakarsın ilerde üretenler olursa bizde jako yaparmıyız yaparız yeterki istekli ol hep aynı şeylerle ugraşmaktan sıkıldım farlı türlerin üretimi güzel olacak türkiyede malesef bu kuşlara fazla ilgi yok inşallah allah nasip ederse üreteceyim

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
ufak finch türleri daha çok ilgimi çekiyor ama bakarsın ilerde üretenler olursa bizde jako yaparmıyız yaparız yeterki istekli ol hep aynı şeylerle ugraşmaktan sıkıldım farlı türlerin üretimi güzel olacak türkiyede malesef bu kuşlara fazla ilgi yok inşallah allah nasip ederse üreteceyim
İnşallah Hasan abi allah gönlüne göre versin

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hasan usta bu ispinoz türlerine ülkemizde ilgi oldukça fazla, resimlere bakarsak kesik boyun, baykuş ispinozu, yıldız ispinozu, uzun kuyruk çim ispinozu gibi türler var. Bu türlerden besleyen var ama genellikle ya dişisi yada erkeğine sahipler...çift olarak sahip olan ve üreten kişi sayısı azdır diye tahmin ediyorum. Bu türlerle ilgili bilgi ve hatta satış ilanlarına Finch-tr.com adresindeki forum bölümünde rastlamak mümkün.

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Hasan bey inşallah umduğunuzu bulursunuz. Şu an elinizde var mı bilmiyorum ama Java İspinozunu da tavsiye ederim çok güzel kuşlar gerçekten bir kaç hafta önce bir çift temin ettim Şu an kuluçka hazırlığındalar.

Değişik mutasyonlarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

http://www.sjdjavas.co.uk/colours.htm

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
hasan abi tavsiyem önce javadır kümeste java yoksa birkac takım javaylada baslayabilirsiniz.. kesik boyun baykus vs adı altındaki diğer ispinoz türlerinin üretim olarak baya bi meşakatli ve ugrasmasi zordur.. ama şu varki yeterli isteyelim istedigimiz herseyi üretiriz... bu sene kümesimde ispinozlara da agırlık verdim.. suanda saka x saka ve mozambik kanaryasi türlerinide eşe hazırlıyorum.. Allah kısmet ederse baharda jawa ve diğer türlere geciş yapacagım.. ve sonrasındada jako üretimi denemesi...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
hasan abi tavsiyem önce javadır kümeste java yoksa birkac takım javaylada baslayabilirsiniz.. kesik boyun baykus vs adı altındaki diğer ispinoz türlerinin üretim olarak baya bi meşakatli ve ugrasmasi zordur.. ama şu varki yeterli isteyelim istedigimiz herseyi üretiriz... bu sene kümesimde ispinozlara da agırlık verdim.. suanda saka x saka ve mozambik kanaryasi türlerinide eşe hazırlıyorum.. Allah kısmet ederse baharda jawa ve diğer türlere geciş yapacagım.. ve sonrasındada jako üretimi denemesi...
hasan bey ne kadar değişik tür eklerseniz ülkemizin kuş çeşitliliğine katkıda bulunursunuz . Behzat bey ülkemizde jako üreticisi var mı yoksa hep milli servet yurtdışına mı çıkıyor bilginiz var mı

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Fatih MANSIZ' Alıntı:
hasan bey ne kadar değişik tür eklerseniz ülkemizin kuş çeşitliliğine katkıda bulunursunuz . Behzat bey ülkemizde jako üreticisi var mı yoksa hep milli servet yurtdışına mı çıkıyor bilginiz var mı
fatih bey ciddi anlamda jako üretimi yapanlar yok bir iki ciftle birkac yavru alanlar var ama ciddi olarak bu işi yapan kimse yok ülkede..