ÜRETİM HANEMDEN YENİ KARELER

cemal200200

Yeni Üyemiz
Adı
cemal
Soyadı
aşık
Sa
Hint bülbüllerinin durduğu kafesin ölçülerini verirmisin bide maliyetini

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah zebralar boncuk gibi dizilmiş çok seimliler bengaller ile arada kavga çıkmıyormu vede jumbo demişsiniz.
2 ispinoz var küçük ve büyük ancak bir türü yavru vermesi daha zor diye haırlıyorum acaba hangi türdü büyük zebranın üretiminde sıkıntı yaşadınızmı?

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Canan NUMAN' Alıntı:
Maaşallah zebralar boncuk gibi dizilmiş çok seimliler bengaller ile arada kavga çıkmıyormu vede jumbo demişsiniz.
2 ispinoz var küçük ve büyük ancak bir türü yavru vermesi daha zor diye haırlıyorum acaba hangi türdü büyük zebranın üretiminde sıkıntı yaşadınızmı?
bengaller çok uyumlu kuşlardırlar hemenhemen tüm finch türleriyle anlaşırlar jumbo zebralar tabiki  küçüklere göre daha zordur ama sistem oturunca sıkıntı olmuyor

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Cemal AŞIK' Alıntı:
Sa
Hint bülbüllerinin durduğu kafesin ölçülerini verirmisin bide maliyetini
kümesimde çeşitli kafes ölçüleri vardır salmalarım 1 metreye 80 cm dir bunlarda üretim yapmıyorum kafeslerde çift olarak üretiyorum 40*60 kafeslerim var maliyetine gelince tam nedemek istediyini,zi anlayamadım biraz açıklarmısınız

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah inşallah bende edinmek istiyorum her türden ileride.
Bengaller çok iyi annedir diye hep duyuyorum peki acaba kanarya yumurtası deneyen varmı?
Benim imkanım olsa ilk iş onu deneyeceğim. Acaba dedim benden önce deneyen varmıdır?
Yoksa evet tabiki olur veya yok olmaz diye bir sebebi var da ben acemiyimmi bilmiyorum?