üretim için hangi kafes uygundur

soner231

Üyemiz
Adı
soner
Soyadı
candan
1. kafes : Hagen Vision L 01 Kuş Kafesi Kısa Geniş

Kanarya muhabbet kuşu, finch ve sevda papağanı
gibi küçük boy kuşlar için, çevresi şeffaf akrilik
korumalı, tabanı tel ızgaralı kafes.

Ebatları;

En ; 38,1 cm
Boy ; 75 cm
Yükseklik ; 55H cm

* İçerisinde standart aksesuar olarak tünek ve
yemlik bulunmaktadır.

kafes resmi : http://img405.imageshack.us/img405/7945/2470buyukzoom.jpg

.................................................. .................................................. ....

2 . kafes : Imac Elisa Kuş Kafesi Lacivert/Açık Mavi 50x30x58 cm

Imac Elisa Kuş Kafesi;

Küçük boy papağanlar, kanarya ve muhabbet kuşu gibi kuş türleri için lacivert tel ve açık mavi renkte plastik, alt tabanı bulunan, çıkabilen tepsili ve opsiyonel olarak alınan ayak ile kullanıma uygun kafes.

* Ön kapağı açılarak tünek takılabilmektedir.
* 2 adet kapısı bulunmaktadır.

Ebatları;

Boy : 50 cm
Yükseklik : 58 cm
En : 30 cm
Tel Aralığı : 1,2 cm

kafes resmi : http://img843.imageshack.us/img843/5610/imacelisamuhabbetkusuka.jpg

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ben birinci kafesi daha çok beğendim ama üretim için uygununu ustalar söylerse daha iyi olur. Kolay gelsin.

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Bu kafeslerde ne beslemek ve üretmek istediğiniz de belirtirseniz konu hakkın da daha kesin ve yardımcı olunacaktır.

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
40*40 4 veya 5 katlı üretim kafesi alacaksınız sorununuz çözülecek.her kuş beslenır bu kafeslerde.siz ne tür besleyecegınız önemli.

soner231

Üyemiz
Adı
soner
Soyadı
candan
5 katlı kafese  gerek yok bende çift muhabbet kuşu var kafesleri küçük olduğu için değiştirmek istiyorum + hemde yavru almak istiyorum

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Soner CANDAN' Alıntı:
5 katlı kafese  gerek yok bende çift muhabbet kuşu var kafesleri küçük olduğu için değiştirmek istiyorum + hemde yavru almak istiyorum
Yavru almak istiyorum demişsiniz hagenin (1.kafeste) kafesinde bu işlemi yapmanız çok zor.Temizlik,görüntü bakımından güzel yalnız üretim için elverişli bir kafes değil ayrıca pahalı.

2.kafes yine idare edebilecek bir kafes ama ileriye dönük düşünüldüğünde sıkıntı yaratabilir.

30-35 liraya bu aşağıdaki gibi bir kafes alarak hem rahat rahat  yuvalık takarsınız.Hem kuşlarınız içinde rahat eder,kuş nüfusu kalabalıklaştığında ortadan ayırabilirsiniz.

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Altı çekmeli ve ızgaralı olup yanlarda kapı olsun bence. Akıllı yemlik takılabilir kapı olsun. Aldığınız yerde beğendiğiniz kafese akıllı yemlik taktırın. Kuş kafesinin tel aralıklarına dikkat edin. Belki ileride finch beslemek istersiniz. O zaman aradan kaçmasınlar.
Benim aklıma gelenler bunlar.