Öncelikle site ve derneğe bu fırsat için teşekkür etmek isterim. Daha önceden discus üretimi yapmakla meşguldum.Ancak elim bir akvaryum kazası sonucu sağ el bileğimden ciddi operasyonlar geçirdim. şu anda ne kadar özlesemde discusa ara verdim. Hayvanları çok seviyorum.Bunu bilen bir abim bana 1 çift muhabbet hedıye etti.hatta kusları verırken 2 adet yumurtadan cıkmıs 3 adet de daha catlamamıs yumurta vardı.Yumurta ve yavruları alıp cıftı saolsun verdı. yaklasık kuslar 20 gundur bendeler fakat hıcbır tecrubem yok uretımı ıle ılgılı.daha once bır şakirirmiz vardı konusan takla atan
(su an babamlarda).
Şu an çiftli bir kafesteler. 2 gune bır temızlık her gun yem ve su degıstırıyorum 1 tane yavrulamaları ıcın yavruluk mevcut ıcıne 2 kutu kus kumu ıle dosemesını yaptım dısının kuyrugu resımlerde gosterılen gıbı duz degıl asagıya dogru hafıf kıvrık. erkek kanat cırpıyor ama sanırım dısı pek razı olmuyor hatta bazen hıc kafesın altından cıkmıyorlar bana b konularda yardımcı olabılecek arakdaslara sımdıden tesekkur ederım. Saygılar...
Şu an çiftli bir kafesteler. 2 gune bır temızlık her gun yem ve su degıstırıyorum 1 tane yavrulamaları ıcın yavruluk mevcut ıcıne 2 kutu kus kumu ıle dosemesını yaptım dısının kuyrugu resımlerde gosterılen gıbı duz degıl asagıya dogru hafıf kıvrık. erkek kanat cırpıyor ama sanırım dısı pek razı olmuyor hatta bazen hıc kafesın altından cıkmıyorlar bana b konularda yardımcı olabılecek arakdaslara sımdıden tesekkur ederım. Saygılar...