üretim için yardım

umitcyl

Yeni Üyemiz
Adı
ÜMİT
Soyadı
ÇYLIOĞLU
Öncelikle site ve derneğe bu fırsat için teşekkür etmek isterim. Daha önceden discus üretimi yapmakla meşguldum.Ancak elim bir akvaryum kazası sonucu sağ el bileğimden ciddi operasyonlar geçirdim. şu anda ne kadar özlesemde discusa ara verdim. Hayvanları çok seviyorum.Bunu bilen bir abim bana 1 çift muhabbet hedıye etti.hatta kusları verırken 2 adet yumurtadan cıkmıs 3 adet de daha catlamamıs yumurta vardı.Yumurta ve yavruları alıp cıftı saolsun verdı. yaklasık kuslar 20 gundur bendeler fakat hıcbır tecrubem yok uretımı ıle ılgılı.daha once bır şakirirmiz vardı konusan takla atan :) (su an babamlarda).

Şu an çiftli bir kafesteler. 2 gune bır temızlık her gun yem ve su degıstırıyorum 1 tane yavrulamaları ıcın yavruluk mevcut ıcıne 2 kutu kus kumu  ıle dosemesını yaptım dısının kuyrugu resımlerde gosterılen gıbı duz degıl asagıya dogru hafıf kıvrık. erkek kanat cırpıyor ama sanırım dısı pek razı olmuyor hatta bazen hıc kafesın altından cıkmıyorlar bana b konularda yardımcı olabılecek arakdaslara sımdıden tesekkur ederım. Saygılar...

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ÖNCELİKLE HOŞ GELDINIZ GEÇMİŞ OLSUN DAHA YOLUN BAŞINDASINIZ DEMIYECEĞİM ÇUNKI İÇİNİZDE O SEVGI VAR BU MUBİŞLER ÇÖZULEMEYECEK BIR HAYVAN KIM DESEKI ÇOZDUM İNANILMAZ BIR ŞEY YAŞADIKÇA GORECEK SENDE HAYRET  EDECEKSIN SITEMIZDE ÇOK DEĞERLİ PAYLAŞIM VE TECRUBELİ ARKADAŞLARIMIZ VAR FAKAT ALT YAPI İÇİN ARA  DAN GİREREK ARZU EDİLEN KONULARA BAKARAK İLERLEMENIZI TAVSIYE EDERİM SLM

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
ÖNCELİKLE HOŞ GELDINIZ GEÇMİŞ OLSUN DAHA YOLUN BAŞINDASINIZ DEMIYECEĞİM ÇUNKI İÇİNİZDE O SEVGI VAR BU MUBİŞLER ÇÖZULEMEYECEK BIR HAYVAN KIM DESEKI ÇOZDUM İNANILMAZ BIR ŞEY YAŞADIKÇA GORECEK SENDE HAYRET  EDECEKSIN SITEMIZDE ÇOK DEĞERLİ PAYLAŞIM VE TECRUBELİ ARKADAŞLARIMIZ VAR FAKAT ALT YAPI İÇİN ARA  DAN GİREREK ARZU EDİLEN KONULARA BAKARAK İLERLEMENIZI TAVSIYE EDERİM SLM
+1

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal AKBULUT' Alıntı: