Üretim Kafesi

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Çift Kuşlarım var. Yuvalığı takacağım. Tüneklerin Dizaynı nasıl olmalı.? Kimisi Paralel diyor Kimisi Artı olmalı diyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Ona Göre Dizayn edeceğim. Sonra Yuvalığı takacağım.

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Kafesimin Resimleri

Yalnız Dişi Erkeğe Rahat vermiyor ve Erkek Malesef Tüneğe konamıyor. Zavallı Hep Tellerde duruyor. Ne yapmam lazım.?

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
şuan tüneklerinizin konumu iyi gibi duruyor biri yüksekte biri alçakta olması iyi kafesiniz üretim için biraz küçükgibi geldi hayırlı üretimler

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
kuşların hareketini kısıtlayacak şekilde olmasın. alçaklı yüksekli olursa daha iyi olur

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Cihan AYTAN' Alıntı:
Burak tüneklerinin konumunda sakınca görmüyorum sadece tünek kalınlığı çok fazla gibi geldi  Ø1 cm idealdir
çiftleşirken tutunmada sorun olabilir.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
tüneklerin kendisi de konumu da gayet iyi, kafes biraz daha büyük olursa kuşlarınız daha rahat eder, hayırlı üretimler.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SEN SAĞOL SEN O TÜNEKLERİ DEĞİŞTİR ONLAR PAPAĞANLAR İÇİN KALINLIĞI İTİBARI İLE  AHŞAP TÜNEK OLMASI GAYET UYGUN SİTEDE ARADAN ÇALIŞ DOĞRUSU VAR KALIN OLAN TUNEĞİ MUHABBETLER KAVRAYAMAZLAR ZATEN FARK EDERSİN İNCELTIRSEN TUNEKLER KAFES  BOYUTUNA GÖRE SAĞLAM ÇİFT TARAFLI SIKICA SABİTLENİR KARE DE PARALEL OLARAK DİKTÖRGEN KAFESTE KISA DUVARLARA PARALEL ALTLI ÜSTLÜ ASLA KAFESİ BÖLECEK ŞEKİLDE ARTI KULLANILMAZ  KFESİN İDARE EDER AMA BİZLERE GÖRE KULLANILMAZ KUÇUK OLUŞUNDAN VERİM VE KULUŞKA SAYISI DÜŞER  KAFESİ ODADA SABİTLE YUKARDA BİR YER ŞEÇ SLM