Üretim sertifikası almak istiyenler

prof.dijimix

Yeni Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tokmak
bende katılmak istiyorum.Benim evimde yaklaşık 5 çift muhabbet 5 çift kanarya var
ben bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorum.
Dolayısıyla bende kursa katılıp sertifikaalmak istiyorum.

Adı: İbrahim
Soyadı. TOKMAK
Bulunduğu il :İstanbul
Semt :Bağcılar
Tel :0507 428 84 18

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
prof.dijimix' Alıntı:
bende katılmak istiyorum.Benim evimde yaklaşık 5 çift muhabbet 5 çift kanarya var

Soyadı. TOKMAK
ibrahim bey profil isminizi düzelte bilirmisiniz

prof.dijimix

Yeni Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tokmak

Soyadı. TOKMAK
E-mail:prof.dijimix@gmail.com

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Sertifika almak isteyen arkadaşlarımıza bilgilendirme,
Bugün saat 13.00 itibarı ile belediyenin sertifika ile ilgili kısmı olan hıfzısıhha müdürlüğünde
Veteriner hizmetleri müdür yardımcısı yrd  Dr.Muhsin Öztürk ile sertifika ile ilgili görüştüm
Semineri  hafta sonu yapmamızın zor olduğunu ancak 2 günlük olan semineri tek günlük olabileceğini,
hafta içi herhangi birgün akşam saatine denk getirebileceklerini,
Saat (18.00-22.00) arası  4 saatlik olabilirliğini konuştuk.
Eylülün ilk haftasında tekrar görüşüp sertifika için gün tespit edeceğiz
Alacağımız gün tayinide büyük olasılıkla aksilik olmazsa eylül ayının ikinci yarısında araya alabileceğini söyledi
hafta içi ve saatler çok ters iş çıkışımız 18:30 gelişimiz iş çıkışı trafikte yollarda en az 2 -2,5 saat 20:00-20:30 u bulur bakalım hayırlısı

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
ama bir bakıma iki günlük kursu tek güne indirmiş olmaları bile yeterince olumlu olmuş çogumuz çalışıyoruz özellikle benim gibi anadolu yakasında oturan arkadaşlarımız o gün bir mazeretle ögleden sonra izin allıp yola çıkacak  yoksa zaten iş çkışı 5 gibi burdan yola çıkarsanaız karşıya geçmek 8  9 bazen saat 10 buluyor iş çıkısı trafiği en garantisi  öğleden sonra  bir şekilde izin alıp gitmek yarım gün izinde okadar sorun olmaz sanırım  sonuçta herkesin istegi olamıyacağı aşikar bir seferlik olacak  yoksa 2 gün izin almak daha çok sorundu ki çogu kişde alamaz bunu yarım gün makul kalıyor bu durumda

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
selahattin abi kurs günüyle  ilgili tekrar görüşme yapabildiniz mi acaba günü belli degil hala sanırım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bu işin başındaki müdür tuzlada yeni yapılmaya başlanan hayvan barınakları çalışmaları için devaml tuzlada bulunuyor bizim görüştüğümüz veteriner hizmetleri müdür yardımcısı dr.muhsin Öztürk
telefonla görüşüyorlar fakat buiş telefonla görüşme ile olmaz olduğunu söylediler kısa zaman içinde yan yana veya müdür ofisine geldiğinde konuşup bize tarih ve gün verecekler ayrıca bizlere kuşlarla ilgili seminer tarzında bilgiler vereceklerini söylediler ayrıca bu seminerle ilgili başka veteriner hekim arkadaşları ile yardım edecekleri söylemişti basit bir şey olmaması için yararlı bir toplantı ve eğitici bir seniner olmasını istediler bizede beklemekten başka bir çare kalmıyor bu günler içinde bize seminer tarihlerini verecekler bizde burda yayınlayıp arkadaşlarımıza bilgilendireceğiz

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
BİLGİLENDİR ME İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SELAHATTİN ABİ  BEKLEDİĞİMİZE DEYECEK BİR KURS OLACAK ANLAŞILAN BİZDE SABIRLA BEKLERİZ SAĞOL ABİ EMEĞİN ÇOK  alkisd alkisd alkisd

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Emegi geçen uyraşan herkeze sonsuz teşekürler inşaAllah orda tanışma fırsatım olucak sizlerle

Rauf

Yeni Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Küçük
AD:HÜSEYİN RAUF
SOYAD: BENLİOĞLU
MAİL: guvercinrauf@hotmail.com
TEL: 0555.551.45.42
ADRES: BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL

AD: ERAY