üretimde saatli ışık

s3rkan24

Yeni Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
özgenç
arkadaşlar selamlar ben üretim yaptığım yerde saatli ışık kullanıyorum akşam saat 20:00 da yanıyor 23:00 da sünüyor anne baba yem mama yiyip yavrusunu doyursun diye saat 23:00 da ışık söndüğünde yuvalığa giremezse yumurtalar ve yavrular için sorun olurmu teşekkürler.

aydinyilmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Aydın
Soyadı
YILMAZ
saat 23'den sonra gece lambası kullanmanızı tavsiye ederim yoksa yuvalığa giremeyen dişi kuşun yumurtaları soğur yavruları ısılarını koruyamaz ve ölümler olur .

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
saat 23 e kadar ışığın yanması iyi bi şey değil öyle olursa kuş günde sadece 7 saat uyur oda üretimi sekteye uğratır ve kuşu strese sokar sürekli tüy değişimine neden olur, saat 8 veya 9 dedimi ışıklar kapanır eğer dışarıdan ışık az geliyorsa hafif bir gece lambası takın.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Benim kuşların ışığı 20:30 da kapanıyor, gece için sokak lambası gece lambası görevini görüyor :)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Aydın YILMAZ' Alıntı:
saat 23'den sonra gece lambası kullanmanızı tavsiye ederim yoksa yuvalığa giremeyen dişi kuşun yumurtaları soğur yavruları ısılarını koruyamaz ve ölümler olur .
+1

nurdoğan

Üyemiz
Adı
nurdoğan
Soyadı
ünlügil
Özel bir elektrik sistemi gördüm gercekten güzel ışık kabantıktan sonra devreye giriyor      1saat icinde ışık azalarak kapanıyor ramazan şahin abimizin üretimanesinde tanıdığı birine yabtırmış tavsiye ederim ramazan abiyle irtibata gecersen yardımcı olur
NURDOĞAN ÜNLÜGİL İZMİR
HOBİ ÜRETİCİ 05374021286

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
Gün ışığı sistemidir,Hakan ŞEN tarafından imal edilir.Google yem temizleme makinası yazın çıkacaktır. 7 yıla yakın zamandır sorunsuz kullanıyorum.Kuşlarımında bu sistemi sevdiklerinden hiç şüphem yok.
Saygılar.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Farklı düşünceler var saygı duymak lazım herkese