F
fenerbahçeli
Guest
Ben amatör olarak 7 çiftle üretim yapıyorum acaba yumurtadan yavru çıkma oranını artırmak için hangi ilaçları tavsiye edersiniz .saygılar..
evit-s kullanabilirsin gerçekten işe yarıyorMHBBET DELİSİ' Alıntı:Ben amatör olarak 7 çiftle üretim yapıyorum acaba yumurtadan yavru çıkma oranını artırmak için hangi ilaçları tavsiye edersiniz .saygılar..
Ersan bey, "yumurtadan yavru çıkma oranı" derken döllü yumurtalardaki embriyoların canlılığını yitirmeden kabuğu kırabilmelerini mi kastettiniz ?MHBBET DELİSİ' Alıntı:acaba yumurtadan yavru çıkma oranını artırmak için
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Ersan bey, "yumurtadan yavru çıkma oranı" derken döllü yumurtalardaki embriyoların canlılığını yitirmeden kabuğu kırabilmelerini mi kastettiniz ?
Kazanacağınız verim; ortam şartlarının uygunluğuyla, yavruların sağlığı ilaçla değil dengeli/sağlıklı/eksiksiz beslenmeyle olacaktır..
serkan püf noktalarını söylemiş evil_ideaSerkan KUCCUK' Alıntı:Kazanacağınız verim; ortam şartlarının uygunluğuyla, yavruların sağlığı ilaçla değil dengeli/sağlıklı/eksiksiz beslenmeyle olacaktır..
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd
Ortamdaki ısı ve nem oranıyla ilgili olabilir. Embriyolar 37.5 derecenin üzerindeki ısılarda canlılığını yitirebiliyor. Bağıl nemin %60 olması önerilir zira düşük ve yüksek orandaki nem miktarıda embriyo için ölüm sebebidir.MHBBET DELİSİ' Alıntı:bi kaç çift 8 9 yumurtadan sadece 1 2 sini çıkarıyor diğerleri kuruyup kalıyor
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Ortamdaki ısı ve nem oranıyla ilgili olabilir. Embriyolar 37.5 derecenin üzerindeki ısılarda canlılığını yitirebiliyor. Bağıl nemin %60 olması önerilir zira düşük ve yüksek orandaki nem miktarıda embriyo için ölüm sebebidir.
Yaz aylarında günlük ısı değerinin en yüksek olduğu saatler, ışıkları kapattığımız saatler olabiliyor. Karanlıkta Anne kuş yumurtaların üzerinden kalkamaz ısı yükselir, embriyo ölür.
Ortam şartlarını iyileştirmeye çalışmanızı yahut yaz döneminde üretime ara vermenizi öneririm.
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Ersan bey, "yumurtadan yavru çıkma oranı" derken döllü yumurtalardaki embriyoların canlılığını yitirmeden kabuğu kırabilmelerini mi kastettiniz ?
Kazanacağınız verim; ortam şartlarının uygunluğuyla, yavruların sağlığı ilaçla değil dengeli/sağlıklı/eksiksiz beslenmeyle olacaktır..
yılmaz beye katılıyorum