Üretimde yer büyüklüğü

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Değerli abilerim üretim yapmak için mekanın nasıl olması lazım,ısı yalıtımı nasıl olmalı,kafes sistemimi yoksa,salma sistemimi iyi.Üretimde hangi yemleri tavsiye edersiniz

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kafes üretimini tavsiye ederim.. diğer bilgilerin cogu forumda mevcut bu arada siteye hosgeldiniz.. üretim yapmaya karar vermissiniz sanırım simdiden hayırlı olsun

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
kafes üretimini tavsiye ederim.. diğer bilgilerin cogu forumda mevcut bu arada siteye hosgeldiniz.. üretim yapmaya karar vermissiniz sanırım simdiden hayırlı olsun

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Tşk ederim behsat abi evet tekrardan niyetlendim bu arada yanına gelmeyi çok isterim birşeyler öğrenmek için

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Semih AYTEKİN' Alıntı:
Tşk ederim behsat abi evet tekrardan niyetlendim bu arada yanına gelmeyi çok isterim birşeyler öğrenmek için
hayırlı olsun kardesim ne zaman istersen gelebilirsilin başım ustune elimden geldigince bilgilendiririm..

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Üretim yaparken hangi ırktan başlanmalı hangi ırk daha fazla yavru verme şansı var

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
öncelikle hayırlı olsun, salma üretim kontrol, takip ve hijyen gibi durumlardan dolayı tavsiye edilmiyor en güzeli kafes üretimi. (ama karar sizin) ayrıca bana kalırsa uygun şart olduktan sonra her tür muhabbet kuşundan verim alırsınız

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
Semih AYTEKİN' Alıntı:
Üretim yaparken hangi ırktan başlanmalı hangi ırk daha fazla yavru verme şansı var
kuşlarım iri olsun diyorsan ingiliz ve çeklerden başlamalısın ama iriliğin önemi yoksa yerli suriye de olur...
Fazla yavru kuşun ırkına göre belli olmaz bakımı üst seviyelerde tutarsan verim alırısn

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Özgür GÖRPÜZ' Alıntı:
kuşlarım iri olsun diyorsan ingiliz ve çeklerden başlamalısın ama iriliğin önemi yoksa yerli suriye de olur...
Fazla yavru kuşun ırkına göre belli olmaz bakımı üst seviyelerde tutarsan verim alırısn
suriye kusuyla üretim yapılmaz arkadasım.. yanlıs bilgiler vermeyin

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Yaptığınız yorumlardan dolayı herkese tşk ediyorum.Yerli ırklarla ve diğer ırklarda yumurta verimde bir farklılık varmı

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Üretim için başlanğıç da yerli yada çek ile başlayın derim...kesinlikle yeni başlayanlar için kafes sistemini öneririm...

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
SANA TAVSİYEM
HİÇ BULAŞMA................
BU SÖZÜMÜ HATIRLARSIN

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
semih kardes özelikle pencereli olmasına dikkat et.. havasız yer tutma..rutubetli olmamasıda cok onem goster
Behsat abi pvc üretimhanesinde onlar için bir yer yapmayı düşünüyorum bakalım amcam işin verirse onları orda beslerim yoksa dükkan tutucam malum biliyosun diyarbakırda ara sokaklar kirası ucuz dükkanlar var.
Murat AKKURT' Alıntı:
SANA TAVSİYEM
HİÇ BULAŞMA................
BU SÖZÜMÜ HATIRLARSIN
Neden Murat abi açıklar mısın.

torin_x

Takipçi Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
GÜZEL
Behsat TİĞİZ' Alıntı: